Pluspunten
Klantvriendelijkheid. En niet moeilijk doen over geld teruggeven.
VerbeterpuntenOpeningstijden weergeven op internet.
Pluspunten
Super snel en transparant
Pluspunten
Veel keuze. Prima geprijsd. Snelle levering
Pluspunten
Mooi buitenkleed, supersnelle levering! Goede prijs-kwaliteit! Dit is een goed bedrijf! Aanrader!
Pluspunten
Mooie overzichtelijke site. Nette prijzen en snelle levering.
VerbeterpuntenBij elke handeling kreeg ik weer een mail. Aandacht in overvloed, maar had mijn inziens iets minder gekund.
Pluspunten
Snelle levering, mooi product, goed verpakt
Pluspunten
Pluspunten
Heel duidelijk en snelle en goede communicatie .
VerbeterpuntenLevering was een dag later dan gepland .
Pluspunten
Heel goed verzorgd.
Pluspunten
Een kleed gekocht via vloerkledenloods.nl. Het vloerkleed was netjes op tijd geleverd, helaas was er iets mis gegaan met de levering - waardoor per ongeluk een model uit de oude collectie was verstuurd.Dit kleed viel gelukkig ook erg in de smaak en heb zelf een mooie korting gekregen voor het oudere model na contact met de klantenservice. Al met al een super goede service, ik beveel deze website dan ook zeker aan!
Pluspunten
Je wordt steeds op de hoogte gehouden wat er met jou zending gebeurd , het wordt supersnel geleverd , en het is een top Shaggy tapijt , zeer tevreden als klap op de vuurpijl zit er bij uw bestelling een kortingsbon voor volgende aankoop , waar mijn zoon zeker ook gebruik van gaat maken ! Bedankt
VerbeterpuntenBlijf zoals het nu is , kan niet beter
Pluspunten
Snel goed niets op aan te merken.
VerbeterpuntenNiets prima zo!
Pluspunten
Nette afhandeling
Pluspunten
Snelle levering van een goed product
Pluspunten
Snelle levering, mooie prijzen!,
Pluspunten
Nette mailcommunicatie en prachtige vloerkleden.
Pluspunten
Zeer duidelijke website, vlug besteld en bijna nog sneller thuis. Het resultaat is precies wat ik er van had verwacht. Keurige levering. Ben ook heel netjes te woord gestaan via de chat. Als het huis straks klaar is ga ik ook voor kleden voor beneden kijken. Ook heb ik jullie aanbevolen bij mijn zus.
VerbeterpuntenDe link naar iDeal deed het twee keer niet
Pluspunten
Prima levering
Pluspunten
Snelle levering en snelle afhandeling van evt retouren
VerbeterpuntenGeen zo laten.
Pluspunten
Keurige informatievoorziening en mooi op tijd geleverd. Erg mooi kleed gekocht
Pluspunten
Snel netjes verpakt. Wel heel straks opgerold.