Pluspunten
Ik kan niks negatiefs bedenken, levering is snel en geleverde product voldoet aan alle wensen! Daarnaast was het product ook nog eens erg goed geprijst.
Pluspunten
Gewoon goed, snel, kwaliteit en prima prijzen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Een matje besteld, de dag erna in huis, in perfecte staat, aan een heel goede prijs (solden).
Verbeterpunten/
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit, duidelijke communicatie. Kortom: zeer tevreden.
VerbeterpuntenHet enige is dat je je bestelling niet kunt volgen en dus niet weet hoe laat het geleverd wordt. Dit is uiteraard afhankelijk van het verzendbedrijf. Verder geen verbeteringen.
Pluspunten
Overzichtelijke website, vriendelijke, duidelijke communicatie. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
VerbeterpuntenGebruiksvriendelijkheid van de website kan beter, filters selecteren etc
Pluspunten
Snelle levering, product zoals verwacht.
Pluspunten
Snelle service!
Pluspunten
VerbeterpuntenIk woon op de 1e etage zonder lift. Voor een volgende keer zou het fijn zal als hij ook aan de deur werd geleverd. Hij werd nu beneden in de openbare hal gezet.
Pluspunten
Duidelijke uitleg, snelle levering, wij zijn tevreden.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Goede communicatie. Kleed zou de volgende dag bezorgd worden. Er kwam de dag erna een mailtje dat er iets mis was gegaan en dat het kleed een dag later kwam. Dat was jammer, maar fijn dat dat meteen gecommuniceerd werd.
Pluspunten
2 kleden besteld, super snel binnen ondanks de kerstdrukte! Prijs/kwaliteit prima. Beschrijving en foto's geven een duidelijke en eerlijke weergave.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering.
VerbeterpuntenTor zover geen
Pluspunten
Snelle nette levering
Pluspunten
Top service, na bleek dat mijn mooie kleed later kwam, een prima gesprek gehad aan de telefoon met Vloerkledenloods..en als nog mijn kleed de volgende dag vroeg ak in huis..zo blij mee
Pluspunten
snel bericht over verzending
Verbeterpuntengeen goede aflevering en daarna geen update wanneer zending we aankomt
Pluspunten
Er is netjes gebeld voor overleg over de bestelling. Product bleek uitverkocht maar kon ter compensatie een groter exemplaar krijgen voir hetzelfde geld. Fijn!
Pluspunten
Vloerkleed ontvangen en zeer tevreden hierover. Snelle levering. TOP!
VerbeterpuntenIk had wel graag een Track&Trace willen ontvangen wanneer hij bezorgd zou gaan worden. Het kleed werd nu bij de buren afgeleverd omdat ik er niet was.
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Snelle reactie op vragen via de mail
VerbeterpuntenNvt