Pluspunten
Snelle levering! En goede prijzen
Pluspunten
Snelle levering, product komt overeen met wat getoond is op de website. Goed, beschermend en stevig verpakt.
VerbeterpuntenUitbreiding van assortiment levert nog meer tevreden klanten op.
Pluspunten
Mijn vloerkleed was in eerste instantie niet helemaal wat ik gehoopt had. Nadat ik gebeld heb werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen met mijn probleem. Ze legden mij uit dat ik waarschijnlijk voor het verkeerde materiaal kleed had gekozen waardoor hij dus wat tegen viel. Uiteindelijk het kleed omgeruild voor een ander materiaal kleed waardoor deze erg naar mijn zin was. Ze hebben zeker kennis van wat ze verkopen
Pluspunten
Duidelijk, overzichtelijk goed kwaliteit
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenKleed laat vrij snel lusjes los! Kwaliteit helaas niet top
Beste Jacintha, Allereerst bedankt voor je beoordeling! Zou je ons wellicht foto's kunnen sturen via de mail over het loslaten van de lusjes. Dan kunnen we even kijken wat we voor je kunnen betekenen. We zien je reactie graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Eline Team Vloerkledenloods.nl
Pluspunten
Goed contact, zeer behulpzaam.
VerbeterpuntenMag altijd goedkoper
Pluspunten
Heel professioneel, zowel in de directe communicatie, als bij een vraag gesteld via Marktplaats. Voorts razendsnelle en keurig verpakte levering. Een aanrader!
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
Besteld en de dag daarna in huis! Mooie kwaliteit vloerkleed. Duidelijke communicatie
Pluspunten
Snelle levering. Geen verzendkosten. Prijs/kwaliteit goed
Pluspunten
Kreeg direct antwoord op mijn vraag
Pluspunten
Metalen kast besteld, snelle levering na contact te hebben gehad over de leveringsdatum. Kast netjes ingepakt. Niets op aan te merken!
Pluspunten
Snelle levering, prima geregeld. De mails kwamen echter in mijn spambox terecht, en dat zag ik pas toen het vloerkleed al binnen was.
Pluspunten
Prima kwaliteit, snelle levering
Pluspunten
Ja idd positief. Er was wel even iets mis met bestelling maar toen deze op de juiste plaats was was het supper. Kleed lig heel mooi. Ik bofte echt dat het een super aanbieding was. Ik was al enige tijd op zoek naar zo'n kleed. Goede kwaliteit en kleur .
VerbeterpuntenHoeverre verzend probleem van ukant was . Nee de bezorger kloptte en had ik niet gehoord terwijl er een bel was. Dus was niet u fout. Nee ik ben tevreden
Pluspunten
Mooi gekozen door mezelf, bovendien van Uw kant mooi materiaal, prima verpakt en keurig op tijd. Wij hopen dat we er lang plezier van mogen hebben
VerbeterpuntenIk zou het niet weten want tot nu toe zijn wij tevreden..
Pluspunten
Mooi vloerkleed, precies zoals verwacht. goede kwaliteit Snelle service
VerbeterpuntenSchoonmaaktips meesturen
Pluspunten
service en communicatie uitsteken!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
de snelle en duidelijke reactie op mijn mail inzake de betaling.
Pluspunten
Administratief alles goed en snel geregeld. Mooi vloerkleed voor een betaalbare prijs. Vloerkleed was gelijk aan de foto's die op de site stonden.
VerbeterpuntenDenk aan de interne communicatie. Op de dag dat vloerkleed gebracht zou worden toch even gebeld. Bleek dat men de notitie niet gezien had waarop stond dat het vloerkleed die dag bezorgd moest worden. Is wel goed gekomen, de volgende dag ontvangen.