Pluspunten
Super tevreden! Service: Snelle levering, goede updates aangaande de order en levering. Product: zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Vloer is super mooi en komt exact overeen met de product foto’s en voor een zeer mooie prijs. En niet geheel onbelangrijk hij matcht heel mooi met de rest van het interieur.
VerbeterpuntenEnige verbeterpunt is om als extra service een gewenste tijdslot van levering aan te kunnen geven bij je bestelling. Een levering van je vloerkleed wil je liever niet je buren mee opzadelen. Wellicht ligt daar bij jullie niet volledig de controle over, maar nu werd bij de verzendstatus van de DPD een tijdsblok van 09.00-18.00 uur aangegeven. Ofwel dit is geen tijdslot/dagdeel, maar gewoon de “gehele dag”.
Pluspunten
Snelle afhandeling, Snelle bezorging, Heel duidelijke communicatie, Goede prijs/kwaliteit-verhouding
VerbeterpuntenGeen mogelijkheid tot uitloggen met je persoonlijke account
Pluspunten
Goede communicatie, nog geen idee over de kwaliteit van het product. Is nog niet geleverd
VerbeterpuntenEerder leveren, misschien voorraad vergroten
Pluspunten
Er valt goed te onderhandelen met deze onderneming.
Pluspunten
Om 16:59 een bestelling geplaatst. Volgende dag in huis. Super
VerbeterpuntenIets sneller reageren op de chat
Pluspunten
Alles werd uitstekend, aangenaam en transparant geregeld.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Goede prijs/kwaliteit en goede service.
Pluspunten
Via website een vloerkleed gekocht. Goedkoopste op internet. Besteld en volgende dag in huis. Prima webshop!
VerbeterpuntenNog geen. Misschien naarmate ik langer het kleed thuis heb liggen.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering
Pluspunten
Goede, snelle reactie via mail. Ik had gekozen voor afterpay en kreeg al herinnering voor betaling met extra kosten van afterpay, terwijl het artikel nog niet op voortaan was. Meteen is dit door jullie geregeld, super!!!
Pluspunten
Zeer betrouwbaar, geven goede feedback en zijn goed telefonisch bereikbaar.
Pluspunten
Snelle levering. Samen tot een passende oplossing gekomen omdat de maat van kleed niet klopte moest deze retour. Het is een fout van het bedrijf dus zij nemen de retour kosten op zich. Goede service.
VerbeterpuntenHet kleed wat wij besteld hadden klopt niet qua maatvoering. Op de site staat 170cm, maar het kleed is 160cm, wat ook op de sticker van het tapijt staat. Dus dat moeten ze wel aanpassen.
Beste Delindy, Dank voor je beoordeling. Zoals je vermeldde is de maat van het kleed inderdaad niet juist aangegeven op de webshop, wij hebben dit dan ook direct aangepast. Het spijt ons voor de verwarring. Wij hopen je in de toekomst weer te verwelkomen in onze webshop! Met vriendelijke groet, Vloerkledenloods.nl
Pluspunten
Leuk personeel en een snelle levering!
Pluspunten
Fijn bedrijf! Goede service!
Pluspunten
Goed advies, snelle levering en heldere communicatie
Pluspunten
snelle reactie over de mail en ook vlotte afhandeling van bestelling
Verbeterpuntenzou het niet weten, mijn ervaring is tot nu toe prima
Pluspunten
Wij hadden een staal uitgekozen van een vloerkleed, maar waren niet zeker. Men bood toen zelf aan het kleed vrijblijvend en kosteloos te laten komen zodat wij het kleed (eventueel ook thuis) konden bekijken. Uiteindelijk hebben wij er toch van afgezien. Dat was geen enkel probleem. Wij vinden dit een fantastische service, komen zeker terug en kunnen de winkel van harte aanbevelen.
VerbeterpuntenWat moeilijk te vinden op het industrieterrein, maar daar is niet veel aan te doen.
Pluspunten
Snelle levering Goede service
Pluspunten
Prettige klantenservice, werd goed geholpen met mijn vraag over de levertijd. Goede kwaliteit voor een goede prijs!