Pluspunten
Erg tevreden. Ben goed op de hoogte gehouden over ons kleed die op maat werd gemaakt. Vloerkleed staat super en de kwaliteit is ook top!
VerbeterpuntenNvt
Positive
Sehr netter Kontakt, reibungsloser Ablauf, tolle Ware. Alles bestens!
Pluspunten
Snel, goede communicatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bij een verkeerde levering direct goede adviezen en omruiling
Pluspunten
ik heb de buitenkleden online gekocht. prettig zoeken en snel gevonden het was de 1e keer dat ik via deze site iets heb besteld supersnelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Grote sortering, snelle levering.
Pluspunten
Zeer snel geleverd. De foto's op de website komen overeen met het geleverde vloerkleed.
VerbeterpuntenIn mijn geval was het vloerkleed naar mijn verwachtingen, maar als ik het terug had moeten sturen had dat mij €20,00 gekost. (Dit komt door de afmeting) De retourkosten staan trouwens wel vermeld op de site.
Pluspunten
VerbeterpuntenBij levering wordt geen tijdvak aan gegeven. Zou wel handiger zijn!
Pluspunten
Goede stalen, snelle levering en retourbetaling
Pluspunten
snelle levering!
Pluspunten
Op alle punten!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snelle reactie Na foutieve levering de omruiling geregeld op een dag dat het uitkomt.
Verbeterpunteninlevingsvermogen in mail mist een beetje. Het is kort. De chatfunctie werkte wel, maar je krijgt niet altijd een medewerker om mee te chatten. Dan misschien functie uitzetten als het niet kan. Of wachtrij erin zetten.
Pluspunten
Ze hebben op vrijdagmiddag nog moeite gedaan om mijn afleveradres aan te passen. Top service.
Pluspunten
Snelle en goede communicatie en levering
Pluspunten
Supersnelle levertijd
VerbeterpuntenGeen! Ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering, product komt overeen met afbeelding.
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
supersnelle levering!