Pluspunten
Snelle correcte levering
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle reactie via de mail en snelle bezorging.
VerbeterpuntenOm de de middenvouw te minimaliseren misschien beter om opgerold dan opgevouwen te bezorgen.
Dat is een goed punt inderdaad. Alleen worden de kleden al zo verpakt in de fabriek, dus daar hebben wij helaas geen invloed op, maar wij kunnen wel eens contact opnemen met de leverancier. Groeten Eva de Groot
Pluspunten
zeer snelle levering, fijn!!
Pluspunten
Super tevreden over de hele transactie. Ik ben goed op de hoogte gehouden van het hele proces en zeer tevreden over het kleed.
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Erg mooi kleed, goede service en snelle levering!
Pluspunten
Voor zover ik kan beoordelen, was het kleed dat ik heb gekocht bij Vloerkleed.nl het goedkoopst. Dat deed echter niet af aan de service, toen ik problemen met betalen had, zochten ze direct contact. En toen DHL mijn pakje later bezorgde dan gepland, werd dat ook keurig gecommuniceerd en op de voet gevolgd. Nu lijkt het wellicht of alles mis ging, maar het waren dezelfde problemen die ik weleens ervaar bij andere webshops, maar nu werd er vanuit de webshop alert op gereageerd. Het kleed ligt inmiddels te schitteren op mijn dakterras!
We betreuren het dat het zolang geduurd heeft voor het pakket afgeleverd werd. Echter hebben wij na deze ervaring besloten om met een ander postbedrijf in zee te gaan. We hopen dus dat dit in de toekomst niet meer voor zal komen. We zijn wel erg blij te horen dat u tevreden bent met uw product! Met vriendelijke groet, Eva de Groot Onlinevloerkleed.nl
Pluspunten
Na mijn mail kreeg ik meteen een reactie terug; heel prettig!
VerbeterpuntenVerzenden gaf problemen, mijn code was niet bij dhl bekend en ik heb zeker anderhalve week gewacht op mijn pakketje
Hallo Dorien, Wij vinden het ook jammer dat het niet goed gegaan is met de verzending. We wilden eens een andere pakketdienst proberen en dit is ons niet goed bevallen. We hebben dan ook besloten aan de hand van deze ervaring om voor een ander postbedrijf te kiezen, dus we hopen dat dit in de toekomst niet meer voor komt. Met vriendelijke Groet, Eva de Groot Onlinevloerkleed.nl
Pluspunten
perfecte communicatie komt afspraken na beleefd goede service
Verbeterpuntengeen verbeter punten hooguit de prijzen, maar daar klacht de gemiddelde Nederlander al snel over
Pluspunten
Snelle reactie na vraagstelling vlotte levering
Pluspunten
duidelijke afspraken
Pluspunten
we hebben een kleed besteld bij jullie, het is een heel tof kleed! Hoewel ik eerst bang was dat het te dun was, blijkt het boven verwachting onze huiskamer te complementeren. [ik zou bijna een tweede bestellen als reserve]. Ook jullie site vind ik zeer goed, en informatief! vriendelijke groet, Carla