Snelle en correcte actie!
De website is mooi. Mijn kleed snel gevonden en die werd snel geleverd. Ik ben tot nu toe tevreden
Snelle levering zoals omschreven!!
Zoals het hoort
Zeer positief
Na een kort bezoek aan de webshop vol keuzes, een nette en snelle levering.
Wat een mooie kwaliteit buitenkleed. Voelt gelijk alsof ik op vakantie ben !
Levering was vlot.
mijn verwachting zeer goed.
De levering liet een aantal weken op zich wachten, pas bij navraag kregen we bericht dat er vertraging was. Het kleed is een totaal andere kleur dan op het plaatje (ivoor ipv grijs), in de omschrijving stond wel ivoor. Het is wel een mooi kleed voor een goede prijs, dus uiteindelijk zijn we tevreden.
Een bestelling duurde langer dan vooraf werd aangegeven. Na contact werd direct actie ondernomen
ja, alles prima
Super fast delivery, and carpet looks exactly like on the pictures - very happy with this one!
Mooi vloerkleed tegen een zeer scherpe prijs en binnen 24 uur gratis bezorgd: klasse
mooi product, kleur komt overeen met voorbeeld
mijn schoonfamilie in Harlingen op U gewezen dat ze eens naar Leeuwarden moet kijken
Snelle levering, goed verpakt, fijne prijs, produkt zoals verwacht. Blij mee.
Gemakkelijke site, snelle communicatie. Snelle levering en kwaliteit zoals beschreven.
Prima vloerkleed voor scherpe prijs. Meteen bezorgd op de dag na de bestelling.
Keurig geleverd, kleed voldoet aan verwachting
kleed als verwacht.supersnelle levering
Mooi kleed en naar verwachting. Is het geld waard.
Precies zoals afgebeeld en een snelle levering top service
Na wat miscommunicatie over de levering is mijn bestelling uiteindelijk goed afgeleverd. Blij mee.
Originele beoordeling
Volgens bezorgdienst geleverd echter helemaal niets ontvangen. 2x gebeld met vloerkledenloods. Zou uitgezocht worden en ik zou hierover gebeld worden. Tot op heden ben ik niet gebeld en heb ik geen idee waar mijn bestelling is.