Prachtig vloerkleed online besteld. Volgende dag in huis en precies naar verwachting.
Het staal zag er echt zo uit als op de fotos van de webshop. Eerlijke fotos dus! De Kwaliteit en de uitstraling van het tapijt dat we uitkozen is precies wat we zochten.
De bezorging via Packs , ging fout . Bedrijf gebeld , via vele omwegen hebben ze het geregeld dat mijn pakket als nog werd bezorgd . Medewerker Dylan heeft zich volledig ingezet zodat mijn kleed alsnog werd geleverd . Vloerenkledenloods super service , jullie verdienen een 10 + ster .
Prima kwaliteit en vlotte afhandeling
Zie boven
Vloerkleed snel & netjes geleverd. Blij mee.
De bestelling was vlot gedaan! Overzichtelijke site met veel keuzes! De levering was uitstekend! Heb de bestelling via track & trace niet kunnen volgen, want die site werkte op geen enkele wijze! Wel vervelend , omdat je nu niet wist wanneer het vloerkleed zou worden afgeleverd. Even naar kijken? Veel succes met de verdere verkoop!
Prijs kwaliteit verhouding goed, Bezorging correct en op tijd.
Het vloerkleed voor op ons balkon, is precies zoals op de website werd getoond. Daarbij werd het supersnel geleverd, en het was niet duur!
Wat een mooi kleed voor een goede prijs. Ik ben positief verrast. Het bestelproces en de bezorging verliepen ook uitstekend.
Prima kleed, mooie kleur
Kleed online besteld. Maar we wilden ruilen, dus besloten naar Leeuwarden te rijden ipv terug sturen. Mooie showroom en in 10 min klaar met ruilen. Kreeg binnen een week rest bedrag terug op rekening gestort. Prima
Kleed precies zoals op de afbeelding, snelle aflevering, helemaal top.
Alles liep goed kleed hadden we snel in huis en ondertapijd antislip waren we vergeten gebeld en dat was de volgende dag ook in huis alles liep snel en goed
Mooi materiaal, tweezijdig voor de afwisseling. Snelle levering en niet duur.
Vloerkleed is net zo mooi als op de foto heel blij mee Bezorging ging ook prima vlg afspraak
Fijn dat er een mogelijkheid was om te appen. Werd ook snel en netjes op gereageerd
Aandacht meedenken en goed advies.
Het kleed was erg mooi van kwaliteit en ontzettend snel geleverd (binnen één dag). Super tevreden!
Geweldig goedkoop mooi goede service prachtig verpakt top zaak
Het buitenkleed die we uitgezocht hadden voldeed aan de verwachtingen.
Ik ben aangenaam verrast door de snelle service. En nog een mooi vloerkleed ook
Betrowbaar, vriendelijk, geleverde producten zijn zo als aangeboden. Gied en eerlijk bedrijf.
Moest er wel even op wachten maar dit was ook aangegeven. Eenmaal binnen zeer tevreden! Mooi kleed in een mooie kleur groen voor weinig geld.