Ik bestelde onlangs een rond vloerkleed van gerecycelde petflessen. Werd snel bezorgd en is niet alleen erg mooi maar ook van goeie kwaliteit. Kortom, ik ben erg tevreden met mijn aankoop.
Ruim assortiment aan kleden, duidelijke foto’s op de website en volgende dag al geleverd
Ik heb eerst 2 stalen besteld, zodat ik kleuren kon vergelijken. Daardoor heb ik een goede keuze kunnen maken. Na terugsturen van de stalen kreeg ik netjes mijn borg terug. Vervolgens mijn kleed snel gekregen in goede staat en volledig zoals verwacht. Mijn enige minpunt is de besteldienst die gebruikt is: packs. Je krijgt hierbij geen goede tracking informatie. De stalen kwamen later dan verwacht en 's avonds terwijl de tracking overdag aangaf. Van het echte vloerkleed kreeg ik helemaal geen tracking en kwam ook 's avonds als een verrassing.
Fijn bedrijf, alles goed geregeld.
Overzichtelijke website met goede zoekfuncties, razendsnelle levering, en vloerkleed komt overeen met foto. Dus niets op aan te merken :-)
Super blij met dit mooie vloerkleed van de Vloerkledenloods Keurig op tijd bezorgd, de kleuren zijn echt heel mooi, was er een beetje huiverig voor, maar eigenlijk is hij in het echt nog mooier Bestellen ging gemakkelijk, bezorgen keurig, een super aardige man die hem kwam afleveren, jullie krijgen van mij een DIKKE 10
Prima kwaliteit van product en snelle levering
Gewoon prima
Makkelijk bestellen, snel verzonden.
Kleed mooi valt niet tegen
Mooi kleed heel vlot geleverd
Mooie kwaliteit
Vloerkleed is via Packs verzonden en terecht gekomen bij een regionale bezorgdienst. De communicatie tussen beiden rammelde op alle fronten. (track en trace etc.). Wij hebben daardoor onnodig een aantal ochtenden op de regionale vervoerder gewacht. Het heeft bijna een week geduurd tot het kleed was geleverd. Dit komt de naam van Vloerkledenloods niet ten goede helaas...
Heel slecht
De website is prima en ik ben blij met mijn tapijt maar alleen al omdat ze met een bepaalde bezorgservice werken zal ik er nooit meer iets bestellen. 5 dagen is mijn pakket zoek geweest, na heel wat telefoontjes uiteindelijk toch terug gevonden.
We hadden een mooi vloerkleed ergens gezien, maar Vloerkledenloods bood dit product veel voordeliger aan. Bestelling en levering verliep vlot en netjes.
De bezorging ging niet vlekkeloos, maar een dag vertraagd toch ontvangen. Maar het vloerkleed is erg naar onze zin!
Ben erg tevreden , mooi tapijt en snelle levering
Klantvriendelijk en verstand van zaken
Het ovale buitenkleed werd snel bezorgd. Het staat super
Een heel mooi kleed, goede kwaliteit staat mooi in onze tuinkamer.
Het tapijt was zoals gedacht, mooi. Snel gezonden en goed verpakt. Dus alles perfect in orde.
Carpet looks exactly like the one the picture. Very easy to order and fast delivery. Very happy of my purchase. I recommend.
Makkelijk te vinden en snel gekregen. Goede kwaliteit. Kleur zoals op foto.