Gemakkelijk te bestellen, goed product, prijs oké, maar niet zo snel bezorgd. Je kent dat wel, als je eenmaal iets hebt besteld, wil je dat de volgende dag in huis hebben. Maar ach, 14 dagen is ook wel te overzien en ik ben in de tussentijd goed op de hoogte gehouden. Maar veel beter ware het als je bij je bestelling direct weet wat de levertijd is.
Mooi op tijd
Komen de beloftes na en een prachtig kleed voor buiten.
Bestelling geplaatst en twee dagen later keurig afgeleverd. Het vloerkleed ziet er perfect uit, helemaal TOP!
Zeer vriendelijk geholpen en super snelle bezorging, product voldoet aan alle verwachtingen.
Goede prijs en snel geleverd.
X
Goed telefonisch bereikbaar omtrent vraag naar levering.
Weliswaar een beetje laat geleverd maar uiteindelijk een vloerkleed dat ruimschoots aan onze verwachtingen voldoet. Ook een goede communicatie ondervonden met ondernemer. Dankzij een goede korting actie een goede prijs bedongen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Originele beoordeling
Leuke vraag. We kunnen het pas oordelen na ontvangst van het kleed wat tot heden niet is geschied. We zijn vol verwachting maar zitten dus twee middagen gegijzeld aan huis omdat ONS vloerkleed aan kan komen. We verwachten hem vandaag, dus hierna kunnen we een beter oordeel plaatsen indien nog nodig. Veel succes en zeg gewoon vanaf begin dat bestelling door grote drukte wat later komt. Prettige dag verder en de groeten van de hoopvolle familie Kuiper.
Vloerkleed is mooi uitgevallen. Op internet was de kleur best wel anders maar heeft voor ons goed uitgepakt. Is ook een prima prijs kwaliteit verhouding
zeer netjes geholpen dank je wel rieki meurs
We zijn goed geholpen en geïnformeerd over de kleden Zijn heel tevreden over het kleed. Met de levering wat problemen gehad . Hebben 4 dagen zitten wachten op de levering. Dit zal anders moeten
Bestelling in goede orde ontvangen. Super blij met mijn 2 vloerkleden.
Originele beoordeling
Mijn bestelling is niet bezorgd
snelle en prima levering
Een ronde wollen vloerkleed gekocht, na een zeer snelle levering ( de volgende dag) hadden wij een hele mooie en kwalitatief zeer goede vloerkleed voor een schappelijke prijs. Zeker aan te bevelen!
Snelle levering. Prima kleed. Mooie kleuren.
Zeer prettig en kundig geholpen . Prachtig kleed ontvangen Super snelle nette verzending !
Snelle en netjes afgehandeld
Op zondag besteld, dinsdag in huis. Kleed is precies wat ik had gehoopt. Mooie kwaliteit. Alsof je een stoffen kleed hebt, maar san voor buiten. Nu afwachten of het mooi blijft, in de zon Blijft langer nat dan zo’n plastic kleed van bijv Xenos, maar is ook veel dikker en compacter. Aflevering met Packs is prima, sl klopt er van dr indicatie tijd helemaal niets.
Veel keus, veel korting behulpzame klantenservice
3 maanden vertraagd, niet een keer contact gezocht vanuit vloerkledenloods, geen mail om op de hoogte te stellen, geen belletje om uit te leggen. Belachelijk
De vloerkleden zijn in perfecte staat en de gewenste kwaliteit.
Originele beoordeling
Het was niet rechtstreeks de fout van Vloerkledenloods maar van hun koerier bedrijf. Tracking code ontvangen en de melding dat ze op 16/06 tussen 9 en 13 gingen leveren. Geen levering en na twee mails en twee telefoons, bleek de zending geblekeerd te zijn in Nederland wegens verkeerde zegel. Tot op heden 21/06 nog steeds geen levering. Wat mij stoort is dat vanuit het koerier bedrijf geen enkele info kwam. Na mijn telefoons heeft Vloerkledenloods het Koerier bedrijf gecontacteerd en mij de info doorgegeven. De klant moet nu het werk doen van een koerier bedrijf. Ik zet bij aanbeveling(ja) omdat het niet rechtstreeks de fout is van Vloerkledenloods en omdat ze zeer behulpzaam waren.
Top service. Snelle reactie op mail.