Het product is heel mooi! Dat was het waard om het ongemak mbt levering te accepteren. Dit is uiteindelijk netjes opgepakt en geregeld!
Originele beoordeling
Tot heden niets ontvangen!! Communicatie op mijn aanvragen. Voor niks twee dagen gewacht op bestelling. Radiostilte.
Ik ben zeer tevreden met mijn jute vloerkleed. Staat heel mooi in mijn vitaliteitspraktijk!
Overzichtelijke website en snel bezorgd, hoogpolig loper gevonden in afmetingen, waar ik al tijd naar op zoek was.
dit is mijn vijfde kleed die ik besteld heb 4 keer niet naar wens tot dat ik terecht kwam bij de vloerkledenloods ben zeer tevreden TOP
Prima service en snelle levering. Ook een prima product
Prachtig kleed besteld, wat overeenkomt met de foto’s op de site. Snelle levering en vragen via de mail werden, tijdens kantoortijden, snel beantwoord.
Netjes afgeleverd. Mooi vloerkleed voor onze serre. Precies zoals afgebeeld. Netjes afgewerkt aan de randen. Echt een aanwinst. Heel blij mee!
Helaas voldoet het kleed niet aan de omschrijving. Terugsturen kost €13! Belachelijk!! Gisteren gemaild maar nog geen reactie (begrijpelijk het is weekend) geen idee hoe ze dit oppakken
De bezorgdatum, althans de mededeling daarover kwam nogal plotseling. Ik las de mededeling en de volgende dag zou men al komen (toevallig mijn vrije dag), geen aanduiding van een dagdeel. Helaas hele dag gewacht, maar door calamiteiten werd die datum niet gehaald. Gebeld met leverancier van het tapijt en die wist iets meer en gaf voor de volgende dag een dagdeel aan. 10 minuten voor het aflopen van de uiterste tijd, kwam het pakket. Gelukkig.
Mijn vloerkleed staat prachtig. Erg blij mee, ook met de snelle bezorging.
Bestelling geplaatst en goede kwaliteit keurig geleverd. Snelle communicatie
Snelle levering, mooi kleed
Vloerkleed besteld, volgende dag in huis. Precies zoals afgebeeld op de website. Super blij mee!
Goede communicatie met bedrijf en mooi buitenkleed ontvangen. Blij mee
Ik heb mijn pakketje nog steeds niet! Er was iets misgegaan maar nu 2?keer middag afgewacht en ga nu op vakantie, vervelend Klantenservice op de hoogte gesteld!
Product heeft lelijke vlekken in het materiaal, valt erg tegen
Goedemorgen, Wat vervelend zeg dat het kleed niet was zoals gewenst. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat wij een kleed leveren met vlekken. Als wij hadden geweten dat hier vlekken op zaten hadden wij het nooit opgestuurd naar u. Alle vloerkleden zitten netjes verpakt en liggen in de stellingen van ons magazijn. Ze zijn dus al voorverpakt en pakken wij uit de stellingen zodra er een bestelling is geplaatst. Helaas was dit kleed dus niet goed verpakt, of is het tijdens het vervoeren niet helemaal goed gegaan. Uiteraard willen wij hier een passende oplossing voor bedenken en zal ik contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Team Vloerkledenloods Sanne
Tevreden met kwaliteit en snelle levering
Helaas heeft deze webshop gekozen voor de pakketdienst van packs. Als ik dit van te voren had geweten had ik mijn vloerkleed ergens anders gekocht. Over de kwaliteit van het vloerkleed kan ik helaas nog niets zeggen aangezien deze nog steeds niet is geleverd. Track and Trace werkt niet en vervoeder is niet bereikbaar. Hopelijk komt het nog goed en kiest deze webshop snel voor een andere pakketdienst !
Goedemorgen Marco, Wat vervelend dat het niet helemaal goed is gegaan met de verzending. Wij doen er natuurlijk alles aan om het vanaf begin tot eind goed te laten verlopen. Helaas is het bij u niet helemaal goed gegaan en daar willen wij natuurlijk een oplossing voor bedenken. Ik zal contact met u opnemen voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Vloerkledenloods Sanne
Prima voor buiten, staat leuk op dakterras. Regen nog niet uitgetest.
Top Levering lekker snel
Binnen 2 dagen bezorgd en heel blij met het vloerkleed. Goede kwaliteit en precies als omschreven.
Zeer mooi kleed. Snel en netjes bezorgd.
Het bestelproces verliep zeer vlotjes. Nadien per mail contact gezocht waarna ik prompt een reactie ontving met duidelijke uitleg. Mijn bestelling is binnen de genoemde levertermijn geleverd. De service is uitstekend!
Op de website gezocht naar een vloerkleed. Betaald met Afterpay. De volgende dag kwam het kleed al binnen. Ben zeer tevreden over het product, de service, de snelheid van afhandeling en levering