Wij zijn zeer tevreden met dit TAPIJT. Het ligt in de kamer,past mooi overal bij.
Mijn vloerkleed arriveerde heel snel en netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden!
Mooie kleden. Goede prijs kwaliteit verhouding
Mijn vloerkleed arriveerde heel snel en netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden!
Kleed is super ben er erg blij mee Mooie kleuren Goede foto’s
Ik vroeg even om een extra service... werd snel gereageerd en positief beantwoord.
Correcte levering en goed te woord gestaan
Prima hoor, niks op aan te merken
Top winkel/ Loods Online besteld en de volgende dag al bezorgd! Erg blij mee, prachtig kleed, ook mijn hond vond het mooi en lekker zacht.
Goed geholpen en binnen het termijn geleverd
Goed geholpen en binnen het termijn geleverd
positief
Bestelling werd ontzettend snel geleverd en ben erg blij met het vloerkleed!