Snelle levering en goed kleed
Wat een snelle service en levering.
We hadden al het zelfde ronde tapijt,de hond is er ook heel happy mee.
Product zusje geschreven, snelle verzending, goed verpakt. Enige nadeel is de retour voorwaarde (zelf betalen). Hier geen gebruik van hoeven te maken.
Top, gisteren besteld, vandaag in huis!
Vloerkleden voor 17.00 besteld en de volgende dag in huis. Mooie kleden precies als in de omschrijving. Achertaf betalen is een top service.
Ik word echt helemaal blij van mijn nieuwe vloerkleed.
alles goed en snel verlopen
Ik heb een ronde jute kleed besteld. Kleur is precies op de foto. Kwaliteit is goed. De levering is heel snel.
Was benieuwd wat voor vloerkleed het zou zijn. Dat weet je natuurlijk nooit als je van een plaatje af besteld. Maar moet zeggen het is echt een super mooi vloerkleed, ben er super blij mee. Snelle levering en goede service,je kunt het ook makkelijk retour sturen als je zou willen. Dus al met al ben ik heel erg tevreden.
Op 14 febr. j.l. deed ik de bestelling. Na ettelijke telefoontjes werd het kleed op 25 juni j.l bezorgd. Aangezien de kleur van het kleed veel lichter was dan ik voor ogen had moest ik het retourneren. Het opgerolde kleed meet nu ca.1.79 m. Omdat ik 84 jaar ben ben ik niet in staat om met het kleed naar Post NL te gaan. Ik koos dus voor uw eigen vervoer en moest dan 20 euro betalen. Er wordt nu moeilijk gedaan, dit is niet klantvriendelijk. Hopelijk wordt het kleed snel door uw eigen vervoerder opgehaaald.
Ik ben heel blij net quality. Het is in mooi buiten tapijt
Goede prijs kwaliteit verhouding
Zijn hun belofte na gekomen. Voor 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Artikel was goed verpakt.
Het kleed is prachtig en precies zoals ik het me had voorgesteld. De levering was ontzettend snel. Erg fijn!
Zie hierboven
Het ontvangen kleed is lichtgrijs i.p.v. donker grijs, kleur komt niet overeen met internet.
Hallo Rosanne, Wat vervelend dat de kleur niet overeen kwam met de foto's op onze website we proberen dit altijd zo goed mogelijk vast te leggen. Heb je het kleed nog? Of is deze al retour? Mocht hij nog in je bezit zijn zouden we graag een foto ontvangen van het kleed zodat we kunnen controleren of je misschien het verkeerde kleed hebt ontvangen of dat wij onze foto's moeten aanpassen. Je kunt ons bereiken via 058 8430755 of [email protected] Team vloerkledenloods Kyra
Netjes verpakt en conform levertijden geleverd. Product net in gebruik genomen en daardoor nog niets te zeggen over de kwaliteit, maar het ziet er wel goed uit!
Mooi vloerkleed. De levertijd was wel iets langer dan aangegeven op de website bij aankoop.
Voor weinig geld een mooi tapijt gekocht. Telefonisch en via de mail fantastisch geholpen bij het bestellen ervan en de verdere afhandeling.
Ik had een kleed besteld en tijdens het afrekenen was mijn telefoon leeg. Na het opladen alsnog afgerekend. Bleek ik twee keer exact dezelfde bestelling gedaan te hebben gedaan en twee te hebben afgerekend. Na een telefoontje met een hele aardige en begripvolle medewerker werd de administratie in orde gemaakt. De volgende achtend had ik het kleed al in huis.
Een geweldige en goede levering van ons buiten tapijt
Snelle levering na bestelling van de webshop. De track and trace werkte helaas niet waardoor we niet wisten wanneer daadwerkelijk geleverd zou worden. Gelukkig was iemand thuis.
Produckt zoals beschreven op de foto's. Prijs kwaliteit ook zeker in orde. En perfect op tijd geleverd zoals beloofd! Een aanrader!
Heel blij met mijn twee prachtige jute buiten kleden. Eindelijk ook weer een site die waarmaakt wat ze belooft: bestellen voor 17:00, levering de volgende werkdag. Helemaal tóp!