snelle en vlotte afhandeling snelle en keurige aflevering top !
Tevreden
Beetje goedkoop stofje met korte 'haartjes', maar verder prima. Mooie kleur!
Snelle levering, mooi kleed.
Duidelijke website, veel keuze, leuke prijzen, super snelle levering en keurig volgens afspraak en…..een super gave mat!!! Heel blij mee!
Snelle levering en product zoals verwacht
Mooie vloerkleed
Wat je ziet op de site, is ook precies wat je krijgt. Snelle levering, mooie vloerkleden.
Goeie ervaring
Grijze Berber Cross xl besteld, in echt nog mooier dan op foto! Super snelle aardige bezorging via Pack.
Ik heb in november het vloerkleed besteld en betaald. Nadat ik een paar weken gewacht had en er niets meer over gehoord heb ging ik maar eens bellen. Toen werd mij verteld dat er problemen waren met de levering van het garen. Zoiets kan natuurlijk gebeuren, en zeker in corona tijd heb ik gemerkt dat levertijden langer zijn. Maar wat ik dan wel vervelend vond was dat daar dan geen bericht over verstuurd werd! Ze gaven aan in Januari te leveren, uiteindelijk werd dit februari. Ik vind het jammer dat ik niet beter op de hoogte ben gehouden over mijn bestelling.
Beste, Wat vervelend om te horen dat de communicatie niet is gelopen zoals het hoort. Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd met de optie voor een compensatie als ons excuus naar jou, dat iets vertraging heeft betekend nog niet dat je hier zelf achteraan hoeft te gaan. We zien graag je reactie op onze mail tegemoet en hopelijk kunnen we op deze manier onze excuses aanbieden. Met vriendelijke groet, Team vloerkledenloods Kyra
Het kleed zelf vind ik erg duur voor wat het is
Mooi tapijt, snelle levering!
Binnen 24u stond de pakket bezorger al voor de deur. Kleed precies naar verwachting, zoals de foto's. Erg blij mee!
Top.
Vloerkleed en de gevraagde prijs meer dan top. De bezorging gaat via Packs.... Blijf maar niet thuis. Ze komen niet. Willen geen klanten spreken. Onbereikbaar, je wordt niet teruggebeld. Mail, geen reactie. Zolang Packs de bezorger blijft komt de volgende gewoon weer van Kwantum.
Goede service. Snelle afhandeling.
Snel en netjes de vogende dag gelevert
Snel geleverd, leuk kleed voor een klein prijsje, love it!
Bestellen en zeer snelle levering.
Snelle levering, zeer goed verpakt, foto van de website en orgineel komen zeer goed overeen!! Enige wat ik heb op te merken is dat de anti slip mat iets te groot is en had liever dat hij bij de prijs was inbegrepen, want voor perfectie en tevredenheid. Zou ik hem niet zonder anti slip mat aanbieden!!
Mijn vloerkleed was binnen 1 dag bezorgd. Prijs kwaliteit is goed. Het kleed voldoet aan mijn verwachtingen, mooie kleuren en goed afgewerkt . Beetje dun misschien, maar de tijd zal leren of dat n probleem is. Tot nu toe erg tevreden !
Twee vloerkleden gekocht. De eerste levering ging goed. Bij de tweede levering is er een verkeerde maat geleverd. Dit werd direct opgelost en de volgende dag werd de juiste maat bezorgd. Zeer tevreden met de service en de mooie vloerkleden.