Een foutje bij de levering, verkeerde kleed zat in de verpakking. Kan gebeuren. Verder snelle levering, volgende dag in huis. Eén minpuntje vond ik de medewerkster aan de lijn, nogal kortaf en geen excuses over de verkeerde levering. Daarom geen 10.
uiterst klantvriendelijk, prima service
Wij zijn zeer tevreden over de snelle levering van ons vloerkleed. Het kleed staat prachtig en de foto's op de website komen goed overeen met het echte vloerkleed. We zijn er heel blij mee!
kleed was er binnen een dag en is precies zoals op de foto's. Duidelijke site en vriendelijke klantenservice.
Optijd geleverd en zat netjes verpakt Erg blij mee
Ik heb voor het eerst hier besteld, de website was erg duidelijk en overzichtelijk ingericht, de aankoop ging soepel, binnen de kortste keren werd de bestelling geleverd, mooie kwaliteit en voor een keurige prijs. Enorm tevreden en dolgelukkig met mijn mooie vloerkleed.
Had elders een 'rond' vloerkleed gezien wat vanuit een vierkant naar een rond kleed was gemaakt.
Supermooi kleed,snelle servise
Super snelle levering. Na dat kleed iets te klein was konden we het zo omruilen voor maat groter.
We hebben nu paar dagen dus over kwaliteit kan ik weinig zeggen. Levering top
Mooie oplossing omdat mijn kleed toch was uitverkocht , ik kreeg een goede passende oplossing, prima opgelost, beveel ik aan
Omdat ik vaak twijfel of iets goed bij elkaar past ga ik vaak niet tot koop over. De garantie dat ik dit vloerkleed 14 dagen mag uit proberen trok me over de streep. En wat staat het prachtig. Het kleed is wel dunner dan ik had gedacht dus ik hoop dat er toch lang plezier van blijf houden!
Levering super snel en erg tevreden met product!
Retour kosten is 15 euro.
Beste Suzan, Wat verveled dat je zulke hoge retourkosten moest betalen. Onze oprechte excuses hiervoor! We hebben geprobeerd contact met je op te nemen. We willen dit namelijk erg graag met je oplossen. We hopen van je te horen. Met vriendelijke groet, Team Vloerkledenloods Dylan
Snelle levering, prima product
Het kleed ziet er prachtig uit, hopelijk blijft het ook mooi. Niet duur en snel verstuurd.
Goede kwaliteit goede prijs en zeer vlotte levering toppie
Ik vind dit geen manier van doen. slechte service. over het tapijt ben ik tevreden.
Beste Ben, Wat vervelend om te horen dat het bezorgen van het kleed niet naar wens is afgeleverd. We hebben uw klacht doorgezet naar de vervoerder en zij gaan in gesprek met de desbetreffende bezorger. Graag zouden we u een lichte compensatie willen aanbieden voor dit ongemak, ik zal u hier ook nog persoonlijk over mailen met ons voorstel. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Team vloerkledenloods Kyra
Vlotte service
Fijne website en snelle levering. Top!
GOEDE WEBSITE
Verkeerde levering ontvangen. Perfect opgelost.
Keurig bezorgd ondanks het noemen wachten. Prima levering voor goede prijs.