Ongevraagd werd ons op de mogelijkheid gewezen van stalen van de vloerkleden. Hartelijk dank daarvoor.
Prima kleed, net zoals de foto, kleur ook perfect. Levering sneller dan verwacht.
Na mijn bestelling was het kleed er al de volgende dag. Dat was echt perfect…en van uitstekende kwaliteit…
Snelle levering van een mooi kleed!!!!
Bestelling geplaatst en volgende dag geleverd. Was helaas niet thuis en de vervoerder is vanaf dat moment niet berijkbaar met als gevolg 6 dagen later nog geen vloerkleed. Advies andere transporteur.
Goedemorgen Nico, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat de bezorging niet goed is verlopen. Het vervoersbedrijf Packs heeft na drie bezorgpogingen het vloerkleed helaas retour afzender gestuurd. We hopen u in de toekomst alsnog naar tevredenheid van dienst te mogen zijn. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Vloerkledenloods
Kleden besteld. Snel binnen en zoals beschreven!
Mooie kwaliteit Snelle levering
Snel contact door vloerkledenloods over leverdatum en ook levertijd was kort. Mooi kleed. Zoals beschreven en te zien op de site
Vloerkleed gekocht
Goed product en snelle levering
Heel mooi kleed en snelle levering!!
Mooi, kwalitatief kleed! Erg blij mee!
Overzichtelijke website met moor aanbod. Fijne klantenservice vanuit Dylan die het gegeven dat de persoon die je als klant aan de telefoon krijgt HET visitekaartje van een bedrijf is, heel goed begrijpt.
Goed product voor die prijs
netjes en goef
Alles ging snel, goed en zeer professioneel. Fijne medewerkers die t snel afhandelden
Levering duurde langer, netjes opgelost door bedrijf. Fijn vloerkleed en goede kwaliteit. Prima leverancier. Gewoon doen
Heel mooi vloerkleed, goede kwaliteit, heel zacht. Ik zou zeker weer bestellen!
Mensen van 80 jaar die bij hen bestellen krijgen als antwoord : tot aan de voordeur en trek uw plan. Niet met ons.
Prachtig kleed besteld. Was een beetje bang voor de kleur, omdat de kleur op de foto nog wel eens afwijkt van de werkelijke kleur. Maar gelukkig klopte de kleur precies. Bezorging was erg snel en ik werd bovendien goed op de hoogte gehouden wat verzending betreft. Al met al een geweldige ervaring.
Dank
Wij zouden graag het vloerkleed omruilen voor een maat groter. Hoe moeten we dat doen?
Mooie kwaliteit. Het tapijt voldoet aan mijn verwachting. Snelle levering en gratis thuisbezorgd.
Hele vriendelijke communicatie en snelle service. Prachtig kleed van De Munk kleden gekocht. Aanrader.
Vloerkleed exact zoals ik het mij had voorgesteld. Goede kwaliteit.