Veel keus, goede prijs, snelle levering.
Aardige medewerkers
Tijd van leveren van packs zeer ruim. (Hele dag dag thuis moeten blijven. Ondanks dat er track en tracé mogelijkheden bestaat.
Snelle levering. Mooi kleed. Super prijs/ kwaliteit verhouding. Zou zeker nog eens een kopen bij de
Super bedrijf met Snelle levering.
Prachtig kleed voor een leuke prijs en hele snelle levering!
Een vloerkleed bestelt en deed precies aan mijn verwachtingen.volgende keer weer bij vloerkledenloods.
Ik ken de dit bedrijf niet,dus ik had after Pay gegaan,maar binnen een mum van tijd was mijn bestelling binnen. En netjes verpakt..
Ik wilde een tijdelijke oplossing in de vorm van een goedkoop kleed, maar hij is zo mooi dat ik hem permanent gebruik
leuk vloerkleed voor een leuk prijsje, snelle levering.
Mooi kleed en vlotte verzending!
Doet wat ze belooft! Bestelling voor 17.00 geplaatst, en de volgende dag geleverd, helemaal naar wens…
Het kleed is precies zoals verwacht. En supersnel geleverd (om 16.55 besteld en de volgende dag om 11.15 geleverd)
Kleed keurig conform afspraak geleverd. Heel blij mee.
Het is uitzoeken, bestellen en na enkele dagen is het vloerkleed er. Super geregeld...
Snelle levering. Helaas was het kleed niet naar verwachting. Wel goede kwaliteit, maar qua kleur niet wat ik zocht. Retour ging ook erg makkelijk.
Goede ervaring en zou er zeker ooit nog is bestellen.
Bezorging was heel slecht!! Pakketje is om de hoek buiten op de stoep weggezet! Gelukkig zag iemand dat en heeft het gebracht. Kleed is mooi
Beste, Wat vervelend om te horen dat de bezorging zo is gegaan, doordat wij werken met een externe vervoerder hebben wij hier zelf geen macht over. Wel zal ik er een melding van maken bij de vervoerder. Ik hoop dat ik u hiermee in elk geval kan overtuigen dat er wat mee word gedaan en dat u misschien uw recensie zou willen aanpassen. mocht er nog iets zijn horen we graag van u! met vriendelijke groet, team vloerkledenloods
Prima bedrijf
Grote keuze. Snelle levering.
Ik was aangenaam verrast door de snelle levering (volgende werkdag na bestelling). Kleed bevalt ook goed.
snel en goed geregeld mooie website
Hebben al enkele keren hier vloerkleden besteld en zijn zeer tevreden. Snelle leveringen en zeer goede service. Top!
Zeer snelle levering en een super mooie kwaliteit buitenkleed heel erg blij mee, een aanrader!