Snel en netjes

Ik werd goed op de hoogte van levering gebracht en werd snel en netjes geleverd.

Uit een groot assortiment heb ik makkelijk mijn bestelling kunnen plaatsen. Gekozen voor Afterpay (altijd handig als je een partij niet kent) en de volgende dag werd het goed verpakt bezorgd. Top! En het kleed heeft een mooi plekje in de woonkamer gekregen.

Goed ervaring, snel reactie

Snelle reactie op vragen, snelle levering

Perfect!

In een paar maanden tijd hebben we hier drie kleden besteld. De prijs/kwaliteit verhouding is echt super, levering ontzettend snel. We raden het letterlijk iedereen die we kennen aan en iedereen is enthousiast. Heel fijne kleden!

Goed geholpen

Er was een probleem met de bezorging door het bezorgbedrijf Packs. Vloerkledenloods heeft goed geholpen dit op te lossen.

Super mooi kleed ontvangen

Ik heb een kleed gekocht via de website. Ik was benieuwd of het kleed in het echt hetzelfde zou zijn. Het kleed kwam veel eerder dan verwacht binnen, wat al een leuke meevaller was. Het was goed ingepakt. Het kleed ziet er in het echt precies zo uit als op de foto’s. Hij is prachtig en ik ben er erg blij mee!

Snelle bezorging

Kleed ziet eruit als op de foto. Fijne kwaliteit. Ook de hond is er erg tevreden over Kleine tip, eventueel iets voor onder het kleed omdat het makkelijk wegglijdt.

Als alle internetaanbieders zo waren was ik een gelukkig mens

Vlotte afhandeling en correcte communicatie van het bestelde product. Kan niet beter.

Goed en snel en goed geleverd perfect

Betrouwbaar en prima prijs kwaliteit verhouding

Eerste kleed was beschadigd. Snelle omruil van het kleed. Fijne communicatie met de klantenservice Dik tevreden met het vloerkleed

Snelle levering van een heel mooi rond kleed, Echt een aanrader

Gekozen vloerkleed voldoet aan verwachtingen, snelle levering

Overzichtelijk en duidelijk

Vlot kunnen bestellen en geleverd Mooie betaalbare kwaliteit

Duurt lang, nog steeds niet bezorgd, schuld wordt bij de klant gelegd

Levering duurt te lang, bezorgers zijn niet aan de deur geweest, althans geen briefje gezien, niet bij de buren afgegeven of bij een bezorgpunt. 1x aanbieden en dan teruggezonden naar de vloerkledenloods. Dan mail ik en krijg ik te horen dat ik waarschijnlijk een verkeerd adres ingegeven heb, wat niet zo is. Los t op!

Snelle levering, goede kwaliteit

Prima snelle aflevering, goede kwaliteit. Helemaal naar verwachting!

Fantastisch!

Werd wakker door de deurbel, wat schijnt. Was het vloerkleed al binnen. (Had hem net twee dagen eerder besteld). Top en duidelijke communicatie!

Snelle bezorging

Vandaag besteld morgen geleverd Snelle accurate bezorging

Had verkeerde kleur besteld maar mocht het de volgende dag direct omruilen

Super tevreden, goede service!

Geleverde vloerkleed voldoet aan alle verwachtingen!

zeer goede ervaring!

Snelle levertijd en uitstekend verpakt. Mooi kleed voor deze prijs. Grotere maat ga ik ook bestellen zodra deze beschikbaar is

Duidelijk en komt afspraken na.

helemaal niets te klagen

Makkelijk zoeken en bestellen en heel snel afgeleverd.

Uitstekende service

Gevraagd om retour en afmelding bij Afterpay snel op te pakken en dat is gebeurd.

Mooi kleed. Snelle levering.

Slecht

Vloerkleed besteld. Zou afgelopen dinsdag worden bezorgd. Woensdag 2x een medewerker aan de telefoon gehad. Ben terug gebeld met de mededeling, dat het kleed niet bij het depot was aangekomen. Ze gingen het uitzoeken. Tot op heden niks meer vernomen.