Mooi tapijt!

Prima kwaliteit en goede levering :) ik ben tevreden!

Prima geholpen

Betrouwbare site

Correct en duidelijk goeie site.

Alles duidelijk en snel geleverd

Mooie prijzen. Snelle levering wat ik zelf heel prettig vind.

Zeer tevreden.

Snelle levering en mooie kwaliteit vloerkleed.

super

ik had n kleine gekocht elders. via vloerkledenloods 2 maten groter gevonden. snelle levering en kwaliteit super. en zeer betaalbaar

Het kleed voldoet aan de verwachting.

Prima en snel geleverd

Goede ervaring, zou ik aanbevelen aan anderen

Maand gewacht op kleed dat op voorraad was

Ik heb ruim een maand gewacht op een vloerkleed dat volgens de website op voorraad was en de volgende dag zou worden geleverd. Ik werd niet zelf geüpdate dat hij níet op voorraad was en moest vervolgens wekelijks om een update vragen, waarbij het antwoord elke keer was dat het kleed ‘deze week’ zou aankomen om vervolgens wederom niks te horen. Uiteindelijk heb ik een maat groter gekregen die wél op voorraad was, maar die arriveerde met een gat erin, waarvoor ik 10% compensatie zal krijgen (al geloof ik dat wanneer het is bijgeschreven). Klantenservice reageert wel snel als je mailt en kleed is verder heel mooi, dus vandaar een matige ervaring en niet ronduit slecht.

Prima webshop, snel geleverd

Prima webshop, snel geleverd, en ziet er goed uit.

Super snelle levering

Mooi vloerkleed, niet duur en super snelle levering. Product dubbel verpakt. Zeer tevreden !

Niet zo best

Half jaar op moeten wachten

Goede ervaring.

Het kleed was kapot en daarom terug gestuurd. Ik hoefde geen retournering kosten te betalen. Geld is netjes terug gestort.

Prima kwaliteit en goede service!

Binnen 1 dag werd ons nieuwe vloerkleed geleverd! Prima prijs/kwaliteit verhouding. Goed verpakt. Mooi kleed voor een schappelijke prijs!

Wat fout kon ging fout

Aankoop via hun fysieke winkel! Personeel heeft weinig kennis van zaken en moeten dus alles vragen. Kregen verkeerde kleed mee op zicht. Toch een keus kunnen maken echter vervolgens verkeerde prijs berekend. Bij aanschaf gevraagd wat de levertijd zou zijn er werd toen aangegeven tussen de 7-14 dagen. Dit is uiteindelijk 3.5 maand geworden (na diverse keren bellen). Levering door gekregen (Vrijdagochtend voor 1200) echter toen geen kleed geleverd. Opgebeld en wordt er verteld sorry vergeten mee te geven. Komt nu Zaterdag konden geen tijd aangeven, nog een dag wachten en is uiteindelijk die dag geleverd. 27.09.2021: Vloerkleden loods heeft onze klacht netjes opgepakt en afgehandeld.

Snel geleverd en voldoet volledig aan onze verwachtingen. Wij genieten van dit kleed.

Nog niks ontvangen na eerste foute levering

De levering was zoals gezegd de eerste dag alleen werd een verkeerd kleed bezorgd. Nu wachten op het juiste kleed Dus nog even niet positief over dit bedrijf

Goede communicatie

Het vloerkleed had vertraging. Dit is netjes gecommuniceerd en gevraagd of ik hierop wilde wachten of het geld terug wilde. Nadien de datum van uiteindelijke levering bereikt was, nog aantal keer contact gehad via de klantenservice. Altijd snel antwoord.

Goede service.

Ik heb goede ervaring met jullie bedrijf,snelle afhandeling,en supersnel bezorgd,ook goede kwaliteit en kleur. Hartelijke groet. Lida.

Duidelijke foto's, snelle levering en prijs-kwaliteit is meer dan uitstekend. Veel mogelijkheden om te betalen, direct, overboeken of achteraf. Ik heb al meerdere kleden via de vloerkledenloods en elke keer dezelfde ervaring. Klantenservice die bereikbaar is en echt met je meedenkt/adviseert. Ga zo door!

Kleed besteld helaas vanuit fabriek wat vlekken daarnaast was de kleur groen toch anders dan vanaf de foto wat ik niet bijzonder vind. Kleed ruilen voor andere kleur geen enkel probleem en kosteloos binnen 1 week.

Klein vloerkleed gekocht en het is echt zo als ik het me voorstelde .qua kleur en grote toppp

Ruift iets te snel

snel geleverd zoals op foto maar na 3 keer stofzuigen is duidelijk dat al vezels loskomen en het tapijt begin te ruiven zal dus zijn strakke uiterlijk snel verliezen vrees ik ...

Super service

Het bedrijf heeft een duidelijke site. Bestellen is gemakkelijk. Levering was heel snel. Het product is mooi. Alles bij elkaar prima dus.

Precies zoals ik het wilde.

Zie boven