Alleen het vervoersbedrijf packs waardeloos jammer dat ze met zo’n schandalig bedrijf samenwerken
Snelle levering. Ook het kleed was net zo mooi -of eigenlijk mooier- als op de foto.
Mooie kleden, ik heb er nu twee. Goede kwaliteit en mooie prijzen, zeker als ze in de aanbieding zijn! Wordt netjes thuis bezorgd!
Besteld buitenkleed voldoet volledig aan de verwachting. Afbeelding komt goed overeen met het fysieke kleed. Mooi om te zien en goede kwaliteit. Hierbij krijgt je terras een huiselijke sfeer.
Mooi zacht kleed. Kleuren kloppen met de foto's. Erg blij mee
Heel mooi kleed Super blij mee
Mooi kwaliteit, mooi van kleur en snelle levering.
Na een foutje mijnerzijds kreeg ik een telefoontje van Lisette of de door ons bestelde producten wel goed was omdat de combinatie niet klopte; erg attent en een meedenkende leverancier!
Mooi kleed, voldoet aan verwachtingen. Levertijd was langer dan vermeld werdt op de website en daar werdt niet over gecommuniceerd. Na een mail met vraag wel snel antwoord.
Goede omschrijving van kleed en snelle levering.
Het vloerkleed werd een week later geleverd dan beloofd en toen het uiteindelijk kwam een dag te laat zonder bericht hierover.
Besteld en snel geleverd dat is fijn
Snelle levering matige kwaliteit voor die prijs
Prima alles was ok
Vloerkleed online gekocht, snel geleverd, goed verpakt, helaas toch niet de juiste kleur. Kleed teruggebracht naar de winkel en dezelfde dag het aankoopbedrag teruggestort op mijn rekening.
Fantastisch!
Snel geleverd en ik ben super tevreden met het vloerkleed, zou zeker anderen aanraden hier een aankoop te doen!!! Een dikke 10 !!
Correcte en zeer snelle levering
Zoals vermeld: snelle verzending en werkelijk een prachtig buitenkleed!
Vloerkleed werd de volgende dag geleverd! Waarna het grote genieten kon beginnen!!
Leuke bediening, veel keuze daar in Leeuwarden. Wel jammer dat de levertijd zo lang duurt en dat we eerst moeten betalen voordat er geleverd wordt. Ik vind het prettiger om het restant te betalen bij aflevering
Goedemorgen, Bedankt voor je bericht. Wat vreemd dat je geen reactie hebt ontvangen. Wij hebben meerder reacties naar je verstuurd waar wij geen reactie op hebben ontvangen. Graag ontvangen wij deze dan kunnen wij het z.s.m. op lossen. Wij horen graag van je! Met vriendelijke groet, Team Vloerkledenloods
Originele beoordeling
Word niet gereageerd op de mails
Alles van begintoestand het einde Top geregeld.
Top levering Prachtig kleed voor een scherpe prijd Heel blij mee