Prachtig kleed en snelle levering
Prachtig kleed! Snel bezorgd. Gewoon heel erg blij.
Blij met het vloerkleed, precies zoals beschreven op de site.
Wat ik opvallend vond is dat het zelfde vloerkleed bij Leenbakker €129,- kost. Bij jullie €89,- Nogal een groot verschil vindt ik. Leenbakker doet de verkoop via hun partner vloedkledenloods. Ik ben blij dat ik het rechtstreeks bij jullie heb besteld.
Stond volgende dag geleverd, voor goede prijs!
Er is op een prima manier omgegaan met mijn opmerking over het product. Een vlotte en plezierige afhandeling!!
Goedemiddag, Wat ontzettend vervelend dat het vloerkleed van je bestelling niet naar wens is. Kun je ons een mail sturen met ordernummer en foto van het vloerkleed dan kunnen wij zien wat wij voor je kunnen betekenen. Wij horen graag van je. Met vriendelijke groet, Team Vloerkledenloods
Originele beoordeling
Vloerkleed is niet bepaald stevig. Aan de rug kant ontbreekt een stevige structuur!! Hierdoor schuift het kleed makkelijk en krult op.
Vandaag besteld, morgen in huis. Het kleed ziet er precies zo uit als op de site. Bedrijf dat doet wat hij beloofd.
snel en 100% conform verwachting. Prima kwaliteit. Het kost wat maar dan heb je ook wat!
Heel mooi kleed hier gekocht! Zeer blij mee, supersnel geleverd
prima levering en ook heel vlug een heel mooi tapijt danu lieve
Makkelijk bestelproces ! Met afther pay betalen en super snelle levering en uiteraard een super mooi buitenkleed!
Snelle levering en goed verpakt.
minder goed in de verpakking geplaatst: stuk van ( ong. 8 cm ) omzoming van de rand van het vloerkleed is los gerafeld. niet retour gezonden
Snelle levering, al binnen een dag!
Een zeer goede service
Snelle levering en het product is precies zoals de afbeelding op de website.
De levering zou wat langer duren, echter we werden keurig per mail op de hoogte gehouden en veel eerder dan verwacht konden we het kleed op komen halen. Vriendelijk personeel ter plaatse
Mooi buitenkleed gekocht, welke snel werd geleverd. Blij mee!
goede verpakking en perfect op tijd.
Goede website, snelle levering, goede info
Product was snel binnen, en klantenservice reageerde ook heel snel & goed met het antwoord op mijn vraag.
Voor 1700 een buitenkleed besteld, en de volgende ochtend netjes bezorgt. Alles dus naar wens