Buitenkleed Leaf besteld. Het is een heel mooi kleed en super kwaliteit. Het was binnen een paar dagen geleverd. Echt een aanrader deze webshop!!
Vloerkleed voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Vlotte bezorging.
makkelijk besteld en snel in huis
Ik had eerst een tapijt ontvangen die kapot ging. De klantenservice heeft hier goed bij geholpen om het vloerkleed om te ruilen voor een andere.
Originele beoordeling
Het product is snel, zoals verwachting geleverd. Maar na enige tijd het Vintage Vloerkleed Manami Groen met franjes - Tier in huis te hebben, ben ik niet erg tevreden over dit kleed. De meeste franjes zijn er afgevallen, zonder hier dan ook iets mee te doen. Het is erg moeilijk om deze terug te plaatsen en dat zie je dan ook. Daarnaast heb ik lichte bijzettafeltjes op het kleed staan, deze moet je dus nooit verplaatsen, want deze laten plekken achter op het tapijt die je niet kan verwijderen.
Buitenkleed op voorraad. Heel prettig
Mooie vloerkleden tegen een redelijke prijs.
Maandag besteld.Dinsdag al geleverd.Hele snelle service .Bedankt
De bezorging was eerst aangegeven als tussen 10 en 14 uur. Later tussen 8 en 18 uur. Dag thuis gebleven. Uiteindelijk kwam de bestelling de volgende dag zonder tijds aanduiding
Oorspronkelijk zou mijn vloerkleed na 3 maanden geleverd worden. Hiervan was ik op de hoogte. Uiteindelijk kreeg ik op de dag dat het vloerkleed geleverd zou worden echter pas bericht dat er sprake was van een vertraging. Het kleed heb ik uiteindelijk pas na 4,5 maand ontvangen. Met het kleed dat ik heb ontvangen, ben ik blij. Ziet er hetzelfde uit zoals op de site.
Had klacht over een kleed, zonder probleem enkele dagen later omgeruild.
En snel
Werd goed geholpen en de bestelling werd super snel geleverd
Zeer snelle levering van het vloerkleed en het was precies wat ik ervan verwachtte!
VloerKleed besteld. Moet geleverd worden via Packs. Al 3 dagen gewacht op aflevering. Gebeld en gemaild met vloerkledenloods. Geen gehoor. Ook mail aan Packs. Pijn aan de buik van. Na 3 dagen wachten zowel mail- en telefooncontact met Klantenservice en team vloerkledenloods. Een onderzoek toegezegd. Volgende dag kleed geleverd. Trouwens netjes en degelijj verpakt. Dus oplossing na contact was snel. Jammer dat contactmoment zo moeilijk te krijgen was.
Beste Magda, Excuses voor de late reactie, we proberen al onze berichten binnen 48 uur te beantwoorden. Telefonisch hebben we aangeven dat het pakket vermist is geraakt. Inmiddels is het vloerkleed weer gevonden en 5 Mei geleverd. Met Vriendelijke Groet, Team Vloerkledenloods
Originele beoordeling
VloerKleed besteld. Moet geleverd worden via Packs. Al 3 dagen gewacht op aflevering. Gebeld en gemaild met vloerkledenloods. Geen gehoor. Pijn aan de buik van.
Goede producten, bij mijn eerste bestelling ging er wat mis,nu alles tiptop op ords :)
Supermooi vloerkleed ontvangen. Helemaal conform verwachting. Besteld en de volgende dag geleverd (goed ingepakt). Heel blij mee.
SNELLE LEVERING
Tapijtis super mooi, komt volledig overeen met de foto van de site. Prijs kwaliteit verhouding erg goed en snel geleverd.
Mooi en kwalitatief goed kleed! Goede service. Wij zijn tevreden!
We hebben een grijs kleed besteld. Snelle levering en binnen een bepaald tijdslot. Wij zijn er blij mee!
Enorm groot aanbod, verschillende maten en modellen. Snel besteld en snel geleverd! Top!
Het product was binnen 1 dag verzonden, maar de pakket dienst heeft het product niet op de aangegeven dag geleverd. Ook werd de website met tracking info niet ge-update. Toen ze het uiteindelijk wel af kwamen leveren, waren we niet thuis (weekend weg) en is het pakket gewoon in de voortuin gezet, wat we de volgende dag pas zagen. Hele slechte service.
Beste Daphne, Excuses voor de vertraging die is opgelopen. We hebben een melding gemaakt van de aflevering. De betreffende vervoerder zal worden aangesproken. We wensen je veel plezier met je nieuwe vloerkleed. Met Vriendelijke Groet, Team Vloerkledenloods
Heb al 3 mails gehad dat ze gingen leveren en nog steeds niets ontvangen
Beste Kristel, Excuses voor de vertraging die is opgelopen. Het vloerkleed wat je hebt besteld, heeft vanwege de grootte problemen opgelopen. Inmiddels is dit opgelost en is het vloerkleed 6 Mei geleverd Met Vriendelijke Groet, Team Vloerkledenloods
Snelle reaktie op mn mails