Ik was in de veronderstelling, dat ik een klein inbusje miste van het veiligheidsslot in de achterdeur. In contact met Veiligheidssloten bleek dat het anders werkt. De klink is niet gefixeerd met een inbusje. Uiteindelijk een nieuw setje deurklinken gekocht en geplaatst. Top!
Fijne webshop met uitgebreid assortiment. Doen wat ze zeggen.
Exact de juiste cilinder ontvangen, louter op basis van een door mij doorgegeven sleutelmerk plus nummer. Snelle levering bovendien Conclusie: Aanrader.
Handige website en ruime keuze. Snel geleverd en keurig verpakt(in elk geval zonder plastic!) Snelle reactie op vragen. Graag tot een volgende keer!
Deze review is de 5 sterren meer dan waard. Heb 23 mei (zaterdag) rond 20.00 uur 4 Vesper Extreme cilinders in diversen maten besteld en deze werden 26 mei (dinsdag) rond 19.00 uur geleverd. Dit had ik niet verwacht ná het pinksterweekend om mijn bestelling zo snel te mogen ontvangen. Alle cilinders én sleutels passen perfect! Heb bij deze de naar mijn mening beste leverancier voor sloten en aanverwante producten gevonden en zal een volgende bestelling zeer zeker weer bij veiligheids-sloten.nl plaatsen.
Snel en goed verpakt ontvangen. Past zoals aangegeven en bevestigen eenvoudig. Eén dingetje, het bevestigen van de klinken aan de pen. De pen heeft twee blokkades om de ben niet te diep aan te brengen of door te trekken. Helaas stond dat niet aangegeven in het stappenplan voor de volgorde van werken. Heb het kunnen oplossen, maar punt van aandacht.
Zocht gelijksluitende SKG*** cilinders voor een aantal veiligheidsbeslagen en kwam via mijn browser bij veiligheids-sloten.nl uit. De help-functie was zeer zinvol maar ik had nog nooit van Vesper cilinders gehoord. Na onderzoek op de website van veiligheids-sloten.nl en reviews op het internet heb ik de knoop doorgehakt mede omdat de prijzen erg concurrerend zijn. Vervolgens een nette & snelle levering en ze zitten al in de diverse deuren. Gewoon TOP service!
Ik ben een leek maar dankzij de heldere uitleg op de website heb ik de juiste sloten kunnen bestellen en vanmiddag gelijk de oude vervangen. Prima bedrijf lijkt me
Goede communicatie, fijn contact en zeer meegaand!
Zie aanhef. De standaard maat van 32mm is perfect voor onze deuren. Wat ons een beetje tegenviel was het formaat van de sleutels! Die vervolgens ook nog eens scherpe punten hebben. Waarschijnlijk hadden we daarin een andere keuze kunnen maken, maar die optie hebben we niet bewust gezien. Misschien ook meenemen in de opgave per cilinder?
Zeer prettig contact en binnen een dag in huis. Heeft ook veilig gevoel
Omdat de huidige leverancier van de sloten te veel storingen gaf overgestapt op Assa Abloy. Nou maar hopen dat deze het langer doen.
snelle levering en fantastische ondersteuning top +++++++++
Ondanks dat de bijbestelde sleutels het tot twee keer toe niet werkte kreeg ik zonder problemen het aankoopbedrag terug. Waarom ze niet werkten is (nog) niet bekend maar uit de reactie blijkt dat jullie er wel achteraan gaan om de oorzaak te achterhalen.
Sloten bestellen was een makkie. De site is duidelijk en geeft goede informatie. Daarnaast werden de sloten mooi op tijd geleverd. Echt een aanrader
Na nauwkeurig opmeten kon ik de juiste sloten opgeven. Ik heb er nu mooi 4 op dezelfde sleutel. Handig voor alles in de tuin
Had per ongeluk 2 sloten met de verkeerde maat besteld, omruilen was geen probleem.
Snelle vervaardiging en verzending van een set cilinders met sloten. Later bleek dat één van de cilinders niet correct was gemaakt. Dit werd zeer goed opgevolgd na een prettige emailwisseling en de juiste cilinder werd snel nagestuurd. Zo hoort service te zijn!
Er is een zeer duidelijke en makkelijke webshop om te bestellen. Goede uitleg over maten en soorten. En binnen 2 dagen in huis.
Zeer netjes geholpen, zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ik heb op zondag een cilinder nabesteld. Maandagavond in huis. Top!
Snel een antwoord op mijn vraag ontvangen. Levering was goed. Installatie eenvoudig.
Makelijk de juiste cilindersloten kunnen vinden en bestellen. Supersnelle levering. Erg tevreden.
Ik heb via Whatsapp nog nagevraagd of ik wel het juiste slot ging bestellen. Ik kreeg direct antwoord. Een videootje gestuurd van mijn thuissituatie, en ik kreeg meteen wat extra tips. Een dag later werd het slot geleverd. Past perfect. Ik ben zéér tevreden. Gewoon bestellen
Een AMI kerntrekbeslag besteld in combinatie met een M&C Condor cilinder voor mijn appartement van de voordeur! Opnieuw een veilig thuis gevoel, nu alleen ik de beheerder ben van de sleutels en dus mijn huis. De inhoud van de doos was netjes verpakt, opvallend dat de cilinder en de sleutels/kaart verzegeld waren verpakt! * Geen minpunten Christian.