Passen perfect,snelle levering
Goede beslag, tijdige levering en telefonisch vriendelijk geholpen
Voldoet aan de verwachting
Supersnel
Ik heb geen ervaring met sloten e.d. en heb gebeld met diverse vragen. Uiteindelijk ben ik er professioneel en prettig geholpen en de juiste producten ontvangen.
Solide product,handleiding goed volgbaar
Snelle en correcte levering
Naar tevredenheid
Levering van de cilinders en sleutels was goed. Één sleutel bleek zeer stroef te draaien in de cilinders. Dit is naar volle tevredenheid opgelost door Veiligheids-sloten.nl.
Goede ervaring en eerlijke service
Eenvoudig om de afmeting van de cilinders te bepalen met de helpdesk op de site. 5 eensluitende cilinders besteld en binnen de beloofde leverings termijn geleverd. Top
de bestelling heeft wat langer geduurd, maar wel goede sloten voor goede prijs.
1 onderdeel had een langere levertijd, na contact met een medewerker had men een vergelijkbaar product en is na een advies van de medewerker een ander product aangepast zodat het beter paste bij elkaar. Zeer correct geholpen door deze medewerker. Uiterst tevreden. Bob
Ik ben zeer tevreden met alles, ook telefonisch,
Zeer snelle levering.
Wij zijn ontzettend tevreden met de goede en snelle service. Het liep een beetje stroef, maar het probleem is gelijk opgepakt en opgelost. Erg fijn om hier te bestellen. Zeker vaker doen!
Super goed
Toen ik mijn bestelling had geplaatst dacht ik dat de lvertijd 7 dagen was. Dit had ik niet goed gezien want dit was 14 dagen. Na 7 dagen heb ik een mail gezonden. Binnen 10 min had een reactie. De cilinders zijn netjes conform afspraak geleverd en zijn keugig verpakt. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen.
Goed artikel. snel geleverd. Goede prijs.
Snelle levering, product goed.
Bestelproces is eenvoudig. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van het feit dat de de verwachte levertijd niet werd gehaald