Gewoon heel goed!!!
Ging prima, levertijd volgens aangegeven indicatie. Top!
Had per ongeluk de verkeerde spullen besteld toen ik erachter kwam einde van de dag heb ik snel gebeld en is dit netjes opgelost door een andere set te sturen volgende dag in huis
Alles zoals omschreven op de site, klopt!! Veiligheidssloten maakt waar, wat ze schrijven! Gewoon goed!!
Zeer goed en professioneel
Na bestelling van 2 gelijksluitende cilinders, kreeg ik een keurige mail waarin een langere levertijd werd genoemd. Overstap naar een ander, sneller leverbaar, merk zonder bijbetaling geregeld en 2 dagen later in huis !! Complimenten voor deze keurige service !
Zeer eenvoudige configurator voor de juiste samenstelling van mijn sloten. Nabestellen van een cylinderslot is ook makkelijk door het certificaat zodat je nog steeds gelijksluitende sloten hebt.
Snelle levering en goeie prijs kwaliteit verhouding
Goede snelle levering!
Ben goed op de hoogte gehouden met betrekking tot mijn bestelling. Kreeg zelfs de keus om mijn bestelling te annuleren, omdat het langer duurde dan de afspraak was. Niet gedaan uiteraard, werd keurig bezorgd.
ik had 3 gelijke sloten besteld maar bij montage bleek dat bij één slot de knop aan de andere kant moets zitten. Ik mocht het slot opsturen en het werd voor mij aangepast. contact gehad met Sem. erg vriendelijk en goede service!!
Veel goedkoper dan bij de bouwmarkt en met een véél ruimer assortiment was de keuze snel gemaakt. En toen het gekozen deurbeslag niet helemaal bleek te passen, werd er ook nog eens een uitmuntende service verleend. Alles zit nu zoals het hoort. En wij zijn zeer tevreden klanten.
Ze doen wat ze beloven: ik heb een sleutel bij besteld, die is binnnen de gestelde levertijd netjes thuis afgeleverd.
Ben tevreden met veiligheid sloten.nl, omdat alles correct is afgehandeld ook met het veranderen van sloten was geen probleem nee geen onvertogen woord gewoon goed en correct is ten alle tijde raadzaam om daar je sloten te bestellen bedankt
Prima service. Had zelf niet goed genoeg gelezen hoe te bestellen waardoor 2 cilinders foutief waren. Deze kon ik retour sturen waarna men mijn fout keurig heeft hersteld. Klasse!
Bestelling mooi op tijd. Voor vragen kun je terecht. Service is uitstekend.
Ik heb een extra gelijksluitende cilinder nabesteld. Een tussentijdse wijziging was geen enkel probleem en werd heel soepel doorgevoerd. Fijne ervaring!
Snelle service en perfect product, echt een 10!
snelle en vlotte bestelling
Snelle levering. Goede service. Kijk dat er wat mis gaat, dat kan. Maar goed en snel opgelossen is echt een plus punt.
Duidelijk wat ik moest bestellen en waar ik moest letten. Product was snel in huis en eenvoudig te monteren. (Al hielp ervaring uit het verleden daar wel bij)
Zowel over het telefonisch advies, de logistieke afwikkeling van mijn bestelling als het product zelf ben ik zeer tevreden.
In vergelijk met concollega's is de prijs concurrerend en dan mét behoud van kwaliteit, dus appels vergelijken met appels.
Snelle levering van Hoppe voordeur veiligheidsbeslag bij de montage wat moeten zoeken hoe de montage moest want er was geen beschrijving bij gebeld met het bedrijf hierover en er werd beloofd een gebruiksaanwijzing via de mail te sturen. Maar nooit iets ontvangen uiteindelijk ben ik er wel uit gekomen.