Blij met mijn bestelling,als je dan ook nog een handige zoon hebt ,is het zo gepiept,4 sloten in 15 min.geplaatst
Snelle afhandeling van mijn bestelling. Bij montage bleek dat ik een cylinder moest laten ombouwen. Dat was buitengewoon snel geregeld. Al met al zeer tevreden.
Alles netjes verpakt, snel geleverd en hele goede prijzen!
Overzichtelijke website. Makkelijk te bestellen en super snel bezorgd
Er werd proactief aangeboden betere kwaliteit te leveren tegen de zelfde prijs. Top.
Veel keuze, voor nette prijzen en snel geleverd. keuze was wat moeilijker. Ben voor bekendheid met het merk gegaan. Mogelijk zou een vergelijk tool handig zijn!
Prima spullen, redelijk snelle levertijd
Had een probleem met een cilinder. Via video app opgelost en nieuw onderdeel gratis geleverd. Top!
nvt
Snel geleverd na bestelling
Er was een probleem met mijn bestelling. Dit is met 1 telefoontje opgelost. Medewerkers zijn zeer bekwaam en weten wat goede alternatieve zijn. Ander merk maar de volgende dag geleverd. Bedrijf (medewerkers) om trots op te zijn.
Goed product, scherp geprijsd maar levering was redelijk onduidelijk en duurde wel een poos
Besteld dat wat ik nodig had. Genoeg keus. Vlot geleverd. Prima
Het was snel besteld en goede bezorging.
Behulpzaam en vriendelijk personeel!
ik heb de bestelling geplaatst en jullie kwamen de levering datum na . heel te vrede verder de sloten waren zo geplaatst
Duidelijke site Groot assortiment 's morgens besteld 's avonds geleverd. Top!
eerder al kennisgemaakt.
Snelle levering, nou verkeerde schroeven bijgeleverd snel een nieuw setje toegestuurd gekregen. Fijn!
Na bestelling producten snel geleverd. Een foutje van de fabrikant werd vlot en probleemloos opgelost.
Prima. Snel geleverd. Product zoals aangeboden op site
Onze nieuwe sloten voldeden volledig aan onze verwachtingen, we zijn er zeer tevreden over.
Alles prima
Op de site vond ik een heldere productomschrijving inclusief specs en goede foto's. Dat alles tegen een goede prijs. En de levering was ook helemaal ok.