Ik had wat verkeerd besteld, hier werd direct een oplossing voor geregeld zonder verzendkosten!!
Door eigen fout verkeerde bestelling gedaan. Dit werd na telefonisch contact meteen recht gezet. Juiste bestelling was goedkoper; het teveel betaalde stond snel weer op mijn rekening.
De heren hebben op zeer fraaie wijze de driepuntssluitingen (meerdere) geïnstalleerd. Men werkt heel netjes, is flexibel en de communicatie was zeer correct. Daarnaast is de prijs zeer concurrerend.
Ik werd zelfs gebeld dat het slot iets later zou komen! Ook kreeg ik ter compensatie kortere wisselstiften. Super meegedacht.
Deurbeslag en cilinders besteld. De levering was wat vertraagd door het deurbeslag maar werd daar keurig en snel over geïnformeerd.
Goede kwaliteit. Mooie materialen gebruikt voor het frame. Werd steeds op de hoogte gehouden van het productieproces en datum levering.
Alles netjes in orde! Kwaliteit materiaal voor een scherpe prijs. Levertijd wordt alleen niet gehaald en dat lees ik ook terug in meerdere recensies. Dat is in principe geen probleem, maar beloof dan niet op voorhand dat de bestelling er binnen een paar dagen is.
Prima club. Makkelijk zoeken, duidelijke site. Daarna snel gelverd.
Als technisch leek werkte het erg handig om het stappenplan te hebben bij het kiezen van de juiste klink.
cilinder-sloten vervangen, het lijkt een hele klus maar met de uitleg over wat je nodig hebt en hoe je het moet vervangen is dit een eenvoudige bezigheid
Goede afhandeling en snelle levering. Website kan verbeterd worden als je meerdere sloten tegelijk wilt bestellen is het even zoeken.
Zelf een foutje gemaakt in de bestelling, meteen reactie op de mail gekregen en aangepaste bestelling geleverd gekregen. Een echte aanrader wat mij betreft om zaken mee te doen!
ik ben zeer tevreden over de levering. heb de oude sloten verwijdert en de nieuwe sloten geplaatst, alles in orde in minder dan 10 min., sloten passen perfect. zeer dikke pluim voor jullie. vriendelijke groeten, Jos
Levering niet op eerst afgegeven leverdatum voorhanden. Wordt alternatief/oplossing aangeboden, echter bij originele bestelling gebleven met langere levertijd. Die is uiteindelijk netjes geleverd en voldoet aan de verwachtingen.
Meerdere cilinders met dezelfde sloten besteld. 1 cilinder was niet goed geleverd. Via de mail aangegeven dat het niet goed was. Geen reactie. Daarna een herinnering verzonden. Daarop werd snel, vriendelijk en correct op gereageerd. Uiteindelijk is het goed opgelost.
Keurig behandeld, werd nog even na gebeld of ik wel het juiste had besteld. Snel geleverd top!
Bestelling geplaatst en tevreden over de gekregen producten . Heel tevreden over het slot . Kwaliteit is fantastisch en plaatsen was kinderspel.
Verzendtijd wat langer dan normaal maar alle begrip gezien de corrona perikelen!
Gewoon helemaal in orde
Snelle levering vandaag besteld is vandaag in huis. Artikel zoals beschreven.
Veel keuze,goede kwaliteit,duidelijke site,snel en goed geleverd,top
Snelle service en een overzichtelijke site
Goede, professionele service. Goed bereikbaar en alles volledig volgens afspraak binnen de aangegeven termijnen geleverd. Gewoon top!