Goed advies en goed service +++
Uitsluitend goede ervaringen
Had een AXA steekslot besteld, maar kreeg een hangslot. Dit gemeld en de volgende dag kreeg ik het juiste product. Het geleverde mocht ik houden. Helemaal top, dus!!!
De bestelling snel binnen. De bouten zaten er niet allemaal bij. Een mail en direct per post nagestuurd. Netjes!
Ik ontving exact wat ik bestelde op de verwachte leverdatum. TOP!
Levering duurde langer dan verwacht. Wel goede communicatie hierover en aangeboden alternatief. Dus keurig opgelost. Kan hier bestellen aanraden.
Bestelling was snel geregeld, telefonisch omdat ik een vraag had, en ik werd erg prettig geholpen. Mijn sleutel is ook sneller geleverd dan verwacht.
Fijne informatie week onderdelen bij elkaar passen
Snelle service, duidelijke website en alles precies zoals besteld. Prima!
Ik had om een extra O-ring gevraagd voor een bestaande veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging. Die hadden ze er netjes bij gedaan. Top.
Fijn dat jullie een berichtje stuurden omdat alles en paar dagen later werd geleverd. Verder was alles precies zoals besteld, niets te klagen dus.
Op ons huidig sluitplan een gelijksluitende cilinder bijbesteld. Duurt natuurlijk even maar dat werd duidelijk vermeld. De nieuwe ontvangen cilinder werk met perfect met de oude sleutels.
Heel veel aanbod, snelle levering, achteraf betalen. Het is dat ik niets meer nodig heb maar anders zou ik zeker weer hier kopen.
Zeer goede levering en mooi op tijd
Gewoon heel goed!!!
Ging prima, levertijd volgens aangegeven indicatie. Top!
Had per ongeluk de verkeerde spullen besteld toen ik erachter kwam einde van de dag heb ik snel gebeld en is dit netjes opgelost door een andere set te sturen volgende dag in huis
Alles zoals omschreven op de site, klopt!! Veiligheidssloten maakt waar, wat ze schrijven! Gewoon goed!!
Zeer goed en professioneel
Na bestelling van 2 gelijksluitende cilinders, kreeg ik een keurige mail waarin een langere levertijd werd genoemd. Overstap naar een ander, sneller leverbaar, merk zonder bijbetaling geregeld en 2 dagen later in huis !! Complimenten voor deze keurige service !
Zeer eenvoudige configurator voor de juiste samenstelling van mijn sloten. Nabestellen van een cylinderslot is ook makkelijk door het certificaat zodat je nog steeds gelijksluitende sloten hebt.
Snelle levering en goeie prijs kwaliteit verhouding
Goede snelle levering!
Ben goed op de hoogte gehouden met betrekking tot mijn bestelling. Kreeg zelfs de keus om mijn bestelling te annuleren, omdat het langer duurde dan de afspraak was. Niet gedaan uiteraard, werd keurig bezorgd.