Veiligheids-sloten heeft mij voorzien van goed advies. Product voldoet aan verwachtingen.
De cilinders waren makkelijk te bestellen en waren snel binnen. Kwalitatief goed. Echter wel jammer dat nabestellen van cilinders veel duurder is.
Mijn bestelling geplaatst en keurig op afgesproken tijd ontvangen. Veiligheidsslot precies zoals ik verwachtte. Binnen no time geïnstalleerd en werkt perfect.
De bestelling kwam maar niet, nabellen, blijkt dat door corona er niets meer uit china komt. Kreeg alternatief aangeboden voor zelfde prijs, extra kosten nam leverancier op zicht
Duidelijk, correct en snel.
Hele snelle levering en mailcontact verliep prima. Een goede aanrader voor zeker niet teveel geld.
Supper
Wij zijn zeer tevreden over de vakkundige adviezen. In alle rust en doelgericht werden onze vragen beantwoord en zo konden wij de voor ons juiste keuze maken. Klasse zo wil je als klant benaderd worden TOP. Voor de duidelijkheid ik ben niet zo review schrijver maar de medewerkers van de showroom te rotterdam verdienen dit.
Kon niet beter
Correcte en deskundige service bij veiligheids-sloten.nl Komen hun afspraken netjes na.
Slot besteld. Deze was niet meer leverbaar. Goed duidelijk contact gehad voor een vervangend slot. Deze snel geleverd. Alles zit nu weer goed op slot! :)
Via de overzichtelijke website eenvoudig 4 cilinders besteld. ondaks de coronatijd werden de producten enorm snel geleverd. Hulde!
Product is makkelijk te bestellen. Degelijk en snel verpakt en verzonden.
Goede communicatie en prima levering.
Dit was inmiddels de vierde of vijfde bestelling en ook nu weer heel goed geregeld. Snel geleverd. Blij mee.
ben ontzettend blij met mijn nieuwe beslag
Na telefonisch overleg kon ik snel de goede keuze maken
Makkelijk te bestellen via de website en correcte levering.
gemakkelijk zoeken in de webshop, product in winkelwagentje, gegevens invullen,afrekenen en de volgende dag bestelling in huis!😁😊🤗
Weer een bestelling gedaan en gewoon goed zoals altijd
Snelle levering en tevreden over het product.
Meerdere keren in Rotterdam geweest en daar van goed advies voorzien. Via internet iets verkeerds besteld en in Rotterdam het juiste gehad (zonder problemen).
Super fijn bedrijf! 2 bestelling gedaan en beide waren snel binnen en ook ontzettend netjes verpakt. Website is klantvriendelijk en de producten zijn een stuk goedkoper als bij de bouwmarkt. Mocht ik weer iets nodig hebben weet ik ze te vinden :)