Een aantal nieuwe cilinders met certificaat besteld. Echter duurde het verzenden langer als verwacht, dus een mailtje gestuurd. Een nette mail teruggekregen. De dag daarna ook nog een belletje met meer informatie, en de melding dat als het langer als een week nog zou duren ze nogmaals zouden bellen. 2 Dagen later alles in huis zonder problemen! Top service!
Gekochte cilinders zijn van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Fijn dat je zelf een selectie kunt maken. Om zelf een compleet sleutel-plan te kunnen maken. Top
levering
Ik zocht een schilden zonder daarvan veel verstand te hebben. Telefonisch het juiste product gevonden met geschatte levertijd. Product kwam sneller dan verwacht en de schilden passen precies.
Gekochte cilinders zijn van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Service is ook top, ik ben zeer goed geadviseerd.
goede prijs kwaliteitverhouding
Ik was op zoek naar een paar speciale korte buitenschilden, en die waren hier in het assortiment, heel wat gezocht! Uiteraard is de levertijd dan wat langer, maar geen probleem. Ook nabestellen van de condor sleutels snel en ongecompliceerd.
Set van 4 cilindersloten besteld. Duidelijke site, snel geleverd. Top!
Zeer correcte firma en service.
Alles naar wens
Prgoede prijs en snel geleverdima veiligheids beslag voor een
Er waren verschillende mogelijkheden. Fijn telefonisch contact, foto opsturen, per omgaande advies. Daarna snelle levering. Heel fijn.
Na telefonisch contact heb ik de juiste producten ontvangen. Het ENTR slot met vingerafdrukscan, laadapparaat en extra afstandsbediening werkt goed, installatie vergt wel enige tijd.
Duidelijke website, Makkelijk besteld Snelle levering en goede prijs.
Titel zegt genoeg
Alleen jammer had met snel leveren gedaan extra betaald kwam ie 4 dagen later verder wel goed ontvangen gr Jeroen
Prima gewoon.
Ik had zelf een domme fout gemaakt en daardoor dus het verkeerde artikel besteld ik kwam daar gelukkig Zelf optijd achter en hoefde eigenlijk alleen maar een telefoontje te plegen. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en ze gaven me alle vertrouwen dat het goed zou komen. Verder ging alles zoals ze zeggen op de site snelle levering en goede service.
Mooie website, duidelijk
Ik had twee cilinders besteld, bin eentje had ik de maten verwisseld xodst de knop aan de verkeerde kant zat. Na één telefoontje kon ik het cilinder retour sturen en werd het kosteloos aangepast. Dit alles binnen één week.
Besteld via de site en geleverd zoals beloofd.
De website laat je door verschillende merken en type sloten heen gaan. Als je de stappen goed volgt kan je heel makkelijk een cilinder bestellen. In mijn geval een uitbreiding op het huidige sluitwerk. Binnenkort zal ik weer een ciljnder bestellen , maar dan één met een draaiknop binnen. Ik kan niet anders zeggen dan " top".
Had aantal sloten besteld en uiteindelijk bleek 1 slot toch de verkeerde afmetingen te hebben. Dit kon eenvoudig omgeruild worden naar het juiste slot.