Correcte en deskundige service bij veiligheids-sloten.nl Komen hun afspraken netjes na.
Slot besteld. Deze was niet meer leverbaar. Goed duidelijk contact gehad voor een vervangend slot. Deze snel geleverd. Alles zit nu weer goed op slot! :)
Via de overzichtelijke website eenvoudig 4 cilinders besteld. ondaks de coronatijd werden de producten enorm snel geleverd. Hulde!
Product is makkelijk te bestellen. Degelijk en snel verpakt en verzonden.
Goede communicatie en prima levering.
Dit was inmiddels de vierde of vijfde bestelling en ook nu weer heel goed geregeld. Snel geleverd. Blij mee.
ben ontzettend blij met mijn nieuwe beslag
Na telefonisch overleg kon ik snel de goede keuze maken
Makkelijk te bestellen via de website en correcte levering.
gemakkelijk zoeken in de webshop, product in winkelwagentje, gegevens invullen,afrekenen en de volgende dag bestelling in huis!๐๐๐ค
Weer een bestelling gedaan en gewoon goed zoals altijd
Snelle levering en tevreden over het product.
Meerdere keren in Rotterdam geweest en daar van goed advies voorzien. Via internet iets verkeerds besteld en in Rotterdam het juiste gehad (zonder problemen).
Super fijn bedrijf! 2 bestelling gedaan en beide waren snel binnen en ook ontzettend netjes verpakt. Website is klantvriendelijk en de producten zijn een stuk goedkoper als bij de bouwmarkt. Mocht ik weer iets nodig hebben weet ik ze te vinden :)
Ik ben prima telefonisch geholpen toen we wat uitleg wilden. De sleutels pasten ook.
Prima service en producten.
Alleen ik begrijp niet waarom je deur draairichting aan moet geven heb het volgens jullie aangave gedaan kreeg voor de andere richting maar dat is geen probleem omdat het te veranderen is.
Het uitzoeken van de juiste sloten voor mijn 3 verschillende deuren was met de uitleg eenvoudig, de prijs voor 3 uitstekende SKF3 sloten met 5 sleutels vond ik zeer redelijk, de levering was uiterst snel en brievenbus compact en de slotbel monteren was een erg eenvoudig karwei. Kortom een zeer tevreden klant.
Bestellen, leveren en retouren is uitstekend gegaan. Heldere en vlotte communicatie. Zal in het vervolg zeker nog een keer bestellen.
Uitstekende ervaring, ik ben goed geholpen bij mijn vragen. Helaas hadden ze bij een grote bestelling van deurbeslag รฉรฉn verkeerde maat opgestuurd. Dit werd spoedig nageleverd. ๐๐ผ
Uitgebreid assortiment (ook verschillende maten van zelfde model). Makkelijk besteld, snel geleverd.
Voor mijn bestelling binnen enkele uren een antwoord op mijn vraag per e-mail gekregen. Een setje van 4 cilinders werd uitstekend verpakt de volgende dag geleverd. Wat mij betreft een ervaring zonder problemen.