Ik kwam er later achter dat ik toch liever een knop aan de binnenkant had, geen probleem, binnen een kwartiertje erop gezet in baarn.
Via internet cilinder + sleutels geselecteerd en besteld en ondanks periode (eind december) snel geleverd.
Product vertoonde mankement maar is tot volle tevredenheid opgelost doordat nieuw onderdeel verzonden wordt. Hopelijk wordt hierdoor probleem opgelost, maar daar ga ik vanuit
zie boven
Correcte levering, website heel ordelijk met voldoende beschrijving van producten.
zeer goed
voordelige site
Ik heb een M&C drie sterren cilinderslot besteld met 6 extra sleutels. Ik kon het slot direct komen ophalen. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen en alles lag al klaar.
Ik had iets fout gemeten. Kon het keurig retourneren en heb geld direct terug gekregen. Alle lof.
snelle levering, goed product.
Bestelde product werd volgende dag geleverd en voldeed aan de beschrijving op de website. 2e bestelde product s avonds besteld, bleek volgende ochtend dat dit niet op voorraad was , er werd gelijk contact opgenomen eerst per telefoon maar omdat ik niet bereikbaar was is er gelijk e-mail gestuurd, op mijn e-mail reactie werd ook gelijk gereageerd. Artikel werd paar dagen later bezorgd en voldeed ook aan de verwachting.
Hadden in 1e instatie wat moeite om het certificaat te krijgen van de oude bewoner. Maar is uiteindelijk toch gelukt. Daarna was een bestelling snel gedaan en geleverd.
Netjes en goed geholpen door de medewerker
Koop verliep prima en levering ook. Na enkele weken liep sleutel vast in cilinder. Gebeld en gratis retour gestuurd. Na kleine week weer nieuw retour ontvangen. Kwaliteit van winkel wordt vooral bepaald door hoe ze met klacht omgaan. Dat was hier prima!
Ik had zelf een fout gemaakt bij het bestellen (A/B zijde cilinder verwisseld). Dit is kostenloos hersteld. Top!
Geleverd zoals afgesproken oo de side
Redelijk snelle levering van producten en snelle actie bij abusievelijk foute leverantie. Vriendelijke en goed bereikbare klantenservice.
door de feestdagen duur de levering wel wat langer, maar goed bezorgd en naar wens
Bestellingen worden snel en zorgvuldig geleverd. Prima communicatie/update via Email. Handige (af) - betalingsmogelijkheden.
Supersnel geleverd en ook deelretour zeer snel naar tevredenheid afgehandeld.
Goede website, prima uitleg van de producten. Snel en correct geleverd, net als de vorige keer.
Prima sloten en beslag. Duidelijke uitleg door instructievideo's. Zeer ruime keus tegen een redelijke prijs. Bij het monteren ook nog uitstekend begeleid per telefoon.
Ik had per ongeluk de verkeerde maat cilinder besteld maar mocht deze kostenloos omruilen. Toen PostNL mijn retourzending had vertraagd door de feestdagen kreeg ik al mijn nieuwe cilinder toegestuurd - erg netjes en klantvriendelijk!