Snelle levering, goed geadviseerd.
Top service nadat post nl niks had geleverd direct een nieuwe gestuurd
De bestelde cilinders waren voor mijn bejaarde buurman en hij voelde zich zekerder als ik telefonisch contact zou maken om eea te verifieren.Hoewel de website duidelijk is en misverstanden niet aanwezig of klein zijn. Buitengewoon vriendelijk en adequaat te woord gestaan, nogmaals dank!
Een bestelde antikerntrekcilinder, die niet paste is passend gemaakt zonder extra verzendkosten. Super service.
Handleiding/installatie zou misschien iets beter kunnen. met name voor de Nuki.
gewoon super geregeld op tijd en correcte sleutels.
na mijn verkeerde keuze van product is dat probleemloos en snel hersteld en opnieuw geleverd.
Uitgebreid aanbod, prijzen zijn fair, service is snel en goed.
Sluitwerk besteld en ik wilde het 2 weken na levering monteren. Toen kwam ik er pas achter dat ik schroeven miste bij 1 set. Gemaild en ik kreeg de volgende dag bericht terug dat ze al onderweg waren. Top service!
Nadat ik de slagpin niet los kreeg van mijn oude deurplaat een nieuwe bestelling gedaan, ik had al een plaat die ik alreeds besteld had en thuis had ontvangen. Voor deze plaat een retourmelding gedaan, nog geen 5 minuten hierna werd ik al gebeld me5 de mededeling dat veiligheids-sloten de slagpin ook los kan leveren. Mijn nieuwe bestelling werd geannuleerd en er vond en verrekening plaats voor de slagpon. Top service!!! Bedankt
Deskundige hulp bij bestelling, uitvoering correct.
Een montageschets zou duidelijker zijn als ook de plaats van het deurblad weergegeven wordt.
Prima service , snelle levering
Goed product voor een scherpe prijs
Top bestelling en snel geleverd
Heb 2 cilindersloten besteld en snel gekregen....netjes verpakt en goed werkend.
goeie service snelle verzending en past prima
Mijn ervaring is op zich positief. Het enige vreemde vind ik dat je bij online bestellen in principe je adres opgeeft en dat vind ik niet prettig omdat dit om een sleutel gaat. Je kunt de sleutel ook bij een ophaalpunt laten bezorgen, maar als je op basis van je postcode een ophaalpunt bepaalt, komt die postcode gewoon op het etiket te staan, waarop ook staat dat dit een pakketje van veiligheidssloten is. Dat vind ik een beveiligingsrisico. Ik had zelf een andere postcode en huisnummer gebruikt, maar anders zou dus op dit pakketje met een huissleutel gewoon mijn postcode en huisnummer hebben gestaan.
ben te vreden
Besteld en zou 2 dagen later geleverd worden, maar ivm een aparte sleutel bestelling duurde het wat langer als normaal. Helaas 1 ding bout van de cilinder niet meegeleverd maar die had ik gelukkig nog daarom ook niet gemeld. Wat wel een verbeterpunt zou kunnen zijn is gebruik maken van een andere post service. Hier heb ik op zitten wachten en vervolgens krijg je een mail dat je niet thuis was”raar”.
De mensen weten waarover ze praaten
Prima info m.b.t. uitleg tot de juiste aanschaf.
Alleen jammer dat er geen retour sticker bij zit . Als je geen printer hebt dat best lastig is ,
Makkelijk besteld en snel geleverd. Goed product. Ik had een foutje gemaakt mbt lengte cilinders. De omruiling was zo weer geregeld, Alleen de extra kosten voor ander product hoeven te betalen. Perfect