Goede hulp gehad en snelle levering.
Men weet wat men verkoopt en geeft goede adviezen.
Zoals verwacht 100 %
Vriendelijke mensen en vlotte afhandeling van de bestelling
Prettige communicatie betreft bestelling product.
ben tevreden over bestelling. Ik heb de sloten geïnstalleerd en alles werkt prima. Ik kreeg een bon voor een extra sleutel bij de volgende bestelling. Dit had mijns inziens een bon moeten zijn voor een extra sleutel bij mijn al bestelde sloten, mede gezien het bedrag van de bestelling. (kan door jullie alsnog worden toegestaan)
👍
Snel, ongecompliceerd bestellen tegen een scherpe prijs.
Prima van bestelling tot levering
a
Bestelling gedaan via duidelijke website. Hierop staat tevens aangegeven of een gewenst product direct leverbaar is of niet. Snellere levering dan aangegeven. Degelijk verpakt. Goede prijs voor goede producten.
Correcte levering. Produkten voldoen aan de verwachting.
2 bestellingen gedaan, voor VvE en privé. 1 bestelling vertraagd door voorraad probleem, Bij andere bestelling was 1 sleutel vergeten toe te voegen. Kan gebeuren, goed en vlot opgelost door klantenservice. Extra slotspray als tegemoetkoming.
Alles wordt uitgelegd op de site.......even opmeten, invullen en klik....je bestelling komt naar je toe! Een uitleg hoe om de cilinder te monteren, zodat alle sloten dezelfde radius links-en rechts-om met de sleutel hebben, zou welkom zijn
In elke prijs/kwaliteit klasse een goed aanbod
De bestelde cylinder werd snel geleverd en is van uitstekende kwaliteit
Drie gelijksluitende cilinders van M&C besteld, kwamen binnen twee werkdagen gewoon door de brievenbus binnen. Top service!
De ervaring was dusdanig goed dat wij voornemens zijn nog meer te bestellen.
snelle levering en goed verpakt. Prijs kwaliteit erg goed
Zie boven.
Na een jaar of 15 begonnen een aantal cilinders te haperen. Dus voor het hele huis en garage en tuinpoorten een complete set gelijksluitende cilinders besteld. Meteen voor de gemakkelijk te gebruiken keersleutels gekozen met kerntrek beveiliging. Een hele investering maar hopelijk nu weer helemaal up to date voor de komende 20-30 jaar ! Van 1 van de cilindersloten zat de zogenaamde meenemer verkeerd (voor montage in een elektrische sleutelschakelaar). Na telefonische uitleg van de helpdesk keurig uitleg gekregen hoe deze meenemer heel eenvoudig te verstellen is. Helemaal prima !
Goed advies vooraf via de chat (ideaal). Na aflevering wilde ik nog iets veranderende. Was geen enkel probleem. Ik ben even langs geweest en het werd ter plekke geregeld! Top service. Bedankt!
De cilndersloten, M&C Condor met kerntrekbeveiliging,zijn uitstekend maar als men gelijksluitende bij wil bestellen moet men wel rekening houden met een iets duurder kostenplaatje(18 euro per cilinder duurder). Dit neemt niet weg dat het een uitstekend produkt is!
Omdat er zoveel zijn, info gevraagd over “slimme” sloten. Via de chat werd alles duidelijk uitgelegd en ook de verschillen en (on)mogelijkheden van de diverse modellen. Hierop een goede mening kunnen vormen en ben nu heel tevreden met wat ik gekocht heb.
goed en niets staat verdere zaken in de weg.