aardige mensen top service
snelle afhandeling en bezorging
goede prijs en snelle levering
Een aantal cilinders besteld. Hierin zelf een meet fout gemaakt waardoor de draaiknop verkeerd zat. Dit is kosteloos opgelost.
Bij installatie sprong de deurkrukveer eruit, vlot en kosteloos een nieuwe toegestuurd gekregen
Ik had nieuwe cilinders nodig op certificaat, kaartnummer gestuurd en kreeg vrij snel de bestelde cilinder! Dit bedrijf raad ik zeer zeker aan!!!
Mooi en degelijk veiligheidsbeslag dat binnen enkele dagen in huis was.
Ruim assortiment, met nette prijzen en snelle leverantie! Aanrader!
Kwaliteit en snel bezorg
Materiaal van Axa*** besteld en volgende werkdag binnen. Materiaal in officiele doos van AXA. Prijs was stuk aangenamer dan bouwmarkt. Aankoop was dus erg goede ervaring. Volgende keer weer.
Snel geleverd en uitstekend verpakt. Bestelproces is eenvoudig.
Ik kreeg heel snel antwoord op mijn vragen en kon daardoor met zekerheid het goede product bestellen, levering ging vlekkeloos.
Heel goed!
Ik kreeg perfect advies
Levering was goed verpakt en snel geleverd.
prima en snelle service tegen eenprima prijs
Goede prijs snelle levering kortom het kon niet beter !
Al twee maal sleutel verloren en bijbesteld. Na opsturen certificaat gelijk een nieuwe, perfecte service.
In de initiële bestelling zat helaas een fout die een telefoontje direct werd opgelost.
Gemakkelijk selecteren welk type slot wil je wilt hebben. Komen afspraken na, op dezelfde dag geleverd.
Had een slot verkeerd opgemeten. Geen probleem om om te ruilen. Erg fijn geholpen.
Mijn eerste set cilindersloten had ik te groot besteld. Dezelfde dag retourformulier ingevuld en werd meteen gebeld over wat er precies veranderd moest worden. Alles perfect hersteld.
Ben niet de handigste dus ik ging naar de winkel zelf en tot mijn verbazing kon ik bij een kopje koffie wachten op het maken van mijn sloten. Ik kreeg een duidelijke uitleg en in installeren in de praktijk vielme er mee.
Kwaliteit van de sleutel is goed, leveringstijd ook. Vond de sleutel wel duur € 42,00. Nadeel was dat ik met de sleutelaars naar Rotterdam moest komen.
Goeie informatie op website om de juiste sloten te bestellen. Alles was supersnel binnen, en werkt perfect.