Heel snel geleverd, binnen 24 uur.
nieuwe sleutels besteld en met een foto van de code-pas was het een fluitje van een cent. Alleen wel erg dure sleutels.... dat is dan weer jammer.
product werd snel geleverd. maar ook bij het onstaan van problemen bij installatie prima uitleg over het op te lossen. zeer goede nazorg en vriendelijke behandeling
Bestelling verliep niet zonder mankementen maar al bij al is het resultaat top!
Zeer snelle levering. Hierdoor hoefde ik geen slotenmaker in te schakelen.
Het bestelproces was duidelijk, voor iemand die verder weinig weet van cilinders. Levering was snel en goed verpakt.
Algemeen ben ik zeer tevreden qua prijs en levertermijn.
Als je ergens mee zit, kun je bij ze terecht. En dat geeft een goed en vertrouwd gevoel
Ik had 1 cilinder verkeerd besteld. Deze kon ik na ontvangst zonder problemen retourneren. Hiervoor koop ik later een vervanger.
Goed overzicht site
Maten op de website vergeleken en besteld. En paste zonde moeite
Ondanks dat de sloten inmiddels 4 jaar in gebruik waren, zijn deze kosteloos herstelt.
Makkelijk vindbaar, bestelling was sneller in huis dan verwacht
zie boven
Zeer correct bedrijf. Werd telefonisch benaderd toen de bestelling niet voorradig bleek en daardoor een paar dagen langer op zich liet wachten. Werd daarbij ook duurder alternatief aangeboden voor dezelfde prijs.
Na ontvangst en montage van mijn bestelling, werkte het product niet goed. Een telefoontje naar Veiligheids-sloten.nl werd deskundig beantwoord, waarna alles goed functioneerde.
Kwalitatief goede sloten ontvangen voor een vriendelijke prijs. Door omstandigheden konden de sloten later afgeleverd worden, ik werd hier keurig en op tijd van op de hoogte gebracht.
Ruim assortiment om de juiste spullen te kiezen en vervolgens snel geleverd
Prima beslag en sloten zijn uitstekend zeer solide . Als enigste opmerking voor het beslag wil ik meegeven dat de middelste bout ca 10 mm te lang is en dus moet worden ingekort.
duurt wel eventjes, maar dan heb je ook wat
De afwijkende hartafstand klink - cilinderslot zat in jullie assortiment en tegen een concurrerende prijs. Alles netjes en tijdig opgestuurd.
Goede voorlichting en snelle service. En, het belangrijkste: de cilinders zijn ook erg goed.
De bestelling was gemakkelijk met de uitleg op de website en de producten waren hierdoor ook makkelijk te plaatsen. De kwaliteit en prijs van de producten was uitstekend. Ik heb sloten en veiligheid- beslag besteld.