Overzichtelijke site, waardoor het bestellen makelijk en duidelijk gaat.
Prima ervaring, na een verkeerde levering binnen een aar dagen de goede producten ontvangen.
Zeer goede service. Door een verkeerde bestelling niet de juiste onderdelen ontvangen. Met een telefoontje was alles heel snel opgelost.
Na verkeerde bestelling van mijn kant, probleemloos om kunnen ruilen naar het juiste product. Ook creditering vlot afgehandeld (:
Ze hadden twijfels over de juistheid van de bestelling en bellen dan even op. Bespreken het met je en zijn niet te beroerd om de bestelling te veranderen en het teveel betaalde bedrag terug te storten.
Heb er vertrouwen in
Slot voldoet
Snel.
Een item had 2 dagen vertraging, maar dat werd keurig gemeld, zelf met de reden van vertraging.
Extra sleutels besteld, die snel bezorgd werden
Wilde ivm kwijtraken sleutels al mijn sloten vervangen met 1 sleutel voor alle sloten, verschillende deur afmetingen. Ging makkelijk zowel bestellen als vervangen. Alleen de bezorgdienst ben ik niet te vreden over! Zelf de sloten bij bezorgservcd opgehaald
Bestelling en levering zeer snel, echter ik miste 3 sleutels die ik extra had besteld en betaald. Na uitpakken een bericht gestuurd en direct een positieve reactie. “Gaan we verzorgen en excuus”. Inderdaad woord gehouden en de volgende werkdag de ontbrekende sleutels ontvange. M.a.w. Het kan altijd een keer niet 100% gaan en dan is een goede aftersales erg belangrijk. Complimenten voor de snelle service en geeft veel vertrouwen in een bedrijf. Ik zou zo weer bestelen.
Drie gelijksluitende cilinders gekocht. Snelle levering en perfecte kwaliteit. Ben er heel blij mee
Snelle en goede service
Goede website met duidelijke instructies om de juiste sloten te bestellen. Komen afspraken correct na.
Oke
Ik was al bijna bezig zomaar wat te bestellen toen ik via de chat duidelijk advies kreeg bij het zoeken naar wat ik nodig had.
Ik had meerdere malen, vele vragen, welke stuk voor stuk goed en vlot beantwoord werden. Ook het ruilen van een gelijk sluitende cilinder ging vlot en was geen probleem.
Snelle levering.
Goede duidelijke website, snelle verzending en geweldig fijn telefonisch advies en hulp.
Dit was mijn eerste bestelling en die is prima verzorgd en snel geleverd.