goede duidelijke site prima prijzen en snel geleverd
Goede duidelijke omschrijving van het product en snel geleverd
Mooie antikerntrekcilinder voor niet al te veel geld
Website is duidelijk, en product ook.
Door de duidelijke site en goedwerkende filters snel het goede deurbeslag gevonden. Vervolgens past alles en waren er geen aanpassingen noodzakelijk ! Veiligheids-sloten.nl is de enige site die voldoende info over de afmetingen en hart afstanden geeft en via filters tot de juiste keuze komt. Top gewoon !
Prima product volgens website en netjes verpakt Sloten erg stevig. Keurig de extra sleutels er bij
De geleverde SKG-3 cilinder voldoet geheel aan de eisen
Alle cilinders in huis opgemeten, volgens de duidelijke handleiding op de website. Wisten wij veel, dat je nog allerlei opties hebt om de binnenzijde van de cilinder van een knop te voorzien - die stonden super duidelijk aangegeven en hebben we direct meebesteld. Heerlijk dat we nu nooit meer een sleutel nodig hebben aan de binnenkant van onze deuren. Verder alle cilinders met maar één sleutel aan je sleutelbos, erg fijn. We moesten een paar dagen wachten omdat we meer sleutels hadden besteld dan de standaard set, maar binnen een week hadden we alles in huis. Een dikke aanrader!
3 cilinders besteld waarvan één met een knop, op de bevestiging zag ik dat er een langere levertijd op zat. Dit zag ik ook achteraf op de website, mijn fout dus. Maar ik had de cilinders snel nodig. Gebeld en de situatie uitgelegd, geen probleem, morgen heeft u ze in huis. Cilinders met extra sleutels, allemaal top, ik ben zeer tevreden met de geboden service.
De cilinders die ik heb besteld waren vlot geleverd. Er zaten bij de cilinders ook sleutels die niet goed pasten. Contact opgenomen met de klantenservice en kreeg al snel een reactie terug met dat er nieuwe sleutels nagezonden worden. Ben zeer tevreden met hun producten en service!
Na wat over en weer gemaild te hebben, is de passende cilinder een besteld en geleverd. Super! Bedankt
Product voldoet aan de verwachting!
Snelle levering en goede communicatie!
Goed telefonisch advies. Snelle levering!
Elke vraag die ik heb, wordt door u uitstekend beantwoord en elke keer als ik iets nodig heb, doordat ik het zelf niet helemaal goed gedaan heb. Wordt dit zonder problemen en gratis opgelost.
Duidelijke site
Als uitbreiding op ons Veiligheidsbeslag zocht ik een setje zoals langer geleden elders besteld; dat wordt dus zoeken dacht ik: maar nee; via Google direct naar de juiste site en ook nog de beste prijs. even een korte chat en alles was 100% duidelijk. meteen besteld en de zelfde dag aangeleverd.
Helaas probleem met mijn cylinderslot. Gedemonteerd en meteen email gestuurd. Direct antwoord met een formulier om kosteloos het slot voor reparatie terug te sturen.....en binnen twee dagen weer hier!
Toen de levering niet binnen de bepaalde tijd gerealiseerd kon worden (buiten de schuld van de webshop) kreeg ik een keurig telefoontje waarin de verschillende opties werden besproken. Meestal gaan dat soort dingen via een (onpersoonlijke) mail; dit was bijzonder effectief en uiterst persoonlijk.
Zeer behulpzaam en goed advies
Dit bedrijf staat voor z'n klanten en producten. Prima communicatie.
Originele beoordeling
De extra sleutel heb ik gekocht omdat een orgineel meegeleverde sleutel niet werkte / de sloten kapot maakte. Dan betaal ik 25,= eur voor een extra sleutel en wordt een totaal verkeerde geleverd. Niet grappig. Er is ook een mail naar uw info adres gestuurd hopend op een spoedige oplossing.
Goede web winkel komt de afspraken na en leverd op afgesproken datum
Snelle levering, netjes verpakt en fijn contact met de klantenservice. Vriendelijk en deskundig geholpen.
Snelle levering Anders had ik ook niet mijn buurman bij jullie laten bestellen