Pluspunten
Veiligheidsbeslag gekocht bij dit bedrijf. Past helaas niet op mijn 4 jaar oude cilinders van Nemef ondanks dat de specificaties aangeven dat dit geen probleem zou moeten zijn. In eerste instantie kreeg ik niet het gevoel dat er naar een oplossing werd gezocht. Na het achterlaten van een negatieve review contact gehad. In dit gesprek werd alles gedaan om mij met een positief gevoel achter te laten en is er een voor mij meer dan acceptabele oplossing aangedragen.
VerbeterpuntenProbeer de klant een oplossing te bieden, niet alleen na het achterlaten van een negatieve review.
Pluspunten
Bestelde cilinders bleken langere levertijd te hebben, prima op de hoogte gehouden ook het aanbieden van een alternatief helemaal top
Pluspunten
Behulpzaam en snel, prima service wat mij betreft!
Pluspunten
Echt top top top klantenservice Ben echt onder de indruk
VerbeterpuntenGeen, perfect zo Pet af
Pluspunten
Snelle levering. Top!!
Pluspunten
Hele snelle levering
Pluspunten
Duidelijke website met ruim voldoende informatie per product. Ook handig zijn de instructievideo's bij veel producten. Een aanrader!
Pluspunten
Prima uitgebreide selectiemogelijkheden op de overzichtelijke website. Snelle levering.
Pluspunten
Ruim assortiment, duidelijke site en snelle bezorging
Pluspunten
Doen wat ze beloven!
Pluspunten
Overzichtelijke site.
VerbeterpuntenBezorging uiteindelijk wel op afgesproken dag maar pas om 2230 uur s'avonds afgeleverd bij de buren. Dat kan echt niet, is te laat om een pakket te bezorgen.
Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering!!
Pluspunten
Ze doen precies wat ze beloven! Wat wil je nog meer? En ook keurig ingepakt met de stickers recht geplakt. Netjes zo: kan niet beter tegen een scherpe prijs!
Pluspunten
Snelle levering met goede kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer eenvoudig bestellen. Goed assortiment overzicht. Prima retourservice. Goed bereikbaar bij vragen.
Pluspunten
Goede website en snelle afhandeling
VerbeterpuntenBeslagkleur mogelijkheden duidelijker weergeven
Pluspunten
Goede en duidelijke website.
VerbeterpuntenKreeg 2 sleutels te weinig geleverd, kan gebeuren en werd snel en goed weer opgelost door 2 sleutels na te sturen.
Pluspunten
Duidelijke site die goed leesbare info geeft over de technische details. Gebruikt tekeningen die het eea verduidelijken. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen verbeter punten.
Pluspunten
Duidelijke uitleg en zeer snelle levering. Op de website staat alles uitgebreid beschreven en uiteindelijk blijft de persoonlijke keus over. Plaatsing van nieuwe cilinders is een werkje van nog geen 5 minuten.
Pluspunten
Goed bereikbaar! Goed advies en ze leveren snel.
VerbeterpuntenBestelproces kan nog iets beter met bijvoorbeeld een bevestiging van offerte aanvraag (of online of per email).
Pluspunten
Duidelijke website met uitleg over verschillende cilinders. Direct na mijn bestelling een mailtje gekregen met de vraag of het adres wel juist was. Na het goed adres te hebben doorgegeven een dag later, op zaterdag, de levering.
Pluspunten
prima service, woensdag opgestuurd met post en zaterdag al weer in huis, gerepareerd en al. keurig verzorgd onder garantie. pluim verdient.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Nadat ik niets met de eerste electronische sleutel kon, werd deze gewoon gewisseld. Zelfs vergeten Tags werden nagestuurd zonder gedoe.
VerbeterpuntenVerbeterpunt! Meer info omtrent registratie via Iphone, op sommige modellen
Pluspunten
Duidelijke informatie op website, snelle levering.