Pluspunten

Goede website, goede voorlichting over de maat etc. Vlotte levering, goede gebruiksaanwijzing .

Ga zo door.

Pluspunten

Perfecte beschrijving van product en snelle levering.

Pluspunten

Levering snel en zoals afgesproken Goed werk

Niets ook de telefoon service id zeer goed

Pluspunten

Duidelijke website. binnen afgesproken datum geleverd. Prima

Pluspunten

Duidelijke website. Makkelijk zoeken. Goede informatie. Erg scherpe prijzen.

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs. 1 cilinder was per ongeluk in de verkeerde maatvoering besteld. Een mail gestuurd en cilinder werd kostenloos op de juiste maat gemaakt.

Pluspunten

Goede service en snelle levering Duidelijke website

Pluspunten

Goede communicatie en prima service.

Pluspunten

Storing aan een cilinder ruim een jaar na aankoop. Gratis kunnen opsturen en onder garantie gerepareerd. Vlo weer terugontvangen.

Pluspunten

Zeer behulpzaam bij de klantenservice en oplossingsgericht. Ook zeer snelle levering van de bestelling en goede kwaliteit.

Pluspunten

goed vindbaar op de zoekmachines, duidelijke productomschrijvingen, en duidelijke goedwerkende webshop

misschien automatisch aanbevelingen laten zien om systemen compleet te maken

Pluspunten

Prima service. Ik had bij gebrek aan routine telefonisch achtergrondinformatie nodig bij de keuze van beslag, sloten en cilinders. Voor aflevering van de spullen bleek het nodig dat vanuit het bedrijf tel. contact met mij werd opgenomen. Prima !

Pluspunten

Dát is snel !! Het lijkt Veiligheids-Sloten.nl wel !! Tóp zo'n snelle en nette levering.

Pluspunten

Goede informatie over producten. Kwalitatief uitstekende producten. Prettige website. Snelle verzending en ontvangst indien op voorraad.

Pluspunten

Snel en accuraat

Pluspunten

Goede website en snelle levering.

Pluspunten

snel. accuraat, zeer snel !!! In één woord TOP !

Pluspunten

Heldere site in combinatie met veel keuze en combinatiemogelijkheden. Hier kon ik met (per slot/cilinder) exacte specificaties een oplegslot kopen met twee extra cilinders in onderling verschillende maat en verschil in kwaliteit en prijs waarbij al de verschillende cilinders op dezelfde sleutel werken. Ook de keuze in sloten (binnenwerk) en bijvoorbeeld ombouwsetjes is groot. Na installatie had ik wat problemen. Het bedrijf reageert steeds snel via email en toen het nodig was werd ik gebeld. Geen gedoe, er wordt direct prettig gezocht naar de beste oplossing. Ik kreeg kosteloos een ring nagezonden die tijdens montage beschadigd was geraakt.

Extra montageinstructie specifiek voor bepaalde combinaties. Bijvoorbeeld over welke montageplaat (ik kreeg twee met onderling een klein verschil) te gebruiken bij het geleverde slot en veiligheidsrozet. En welke bouten/schroeven stevig aangedraaid kunnen worden en welke juist niet.

Pluspunten

Snelle levering en overzichtelijke website.

Snellere levertijd bij specifieke bestellingen

Pluspunten

Scherpe prijzen en een uitgebreid aanbod. Ook een snelle levering. Allemaal top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veiligheids-sloten heeft zich aan afspraken gehouden en producten afgeleverd conform bestelling

PostNL stuurde mij een email dat de producten afgegeven waren bij de buren, echter stond het pakket gewoon bij mijn voordeur en kon door iedereen meegenomen worden. Het pakket is niet aangeboden bij de buren.

Pluspunten

Bij de levering bleek het verkeerde oplegslot geleverd. Altijd vervelend, maar 1 telefoontje was genoeg om iemand in de auto te laten stappen en naar mij toe te rijden om het slot persoonlijk om te wisselen. Top service!

Pluspunten

bij doorgeven van een afwijking in de bestelling word hier snel op gereageerd en is het ook goed uitgevoerd

bestelling kwam dag later dan aangegeven op de site.

Pluspunten

Snelle service, snelle afhandeling.

Wellicht een tool op de website waar iemand zijn oude cilindermaat kan invoeren, daarna de wens van de klant zodat er automatisch resultaten uitrollen met suggesties welk merk/maat de klant nodig heeft. Voorbeeld: Klant heeft nemef sloten A30/B45 voert dit in en krijgt dan optisch voor M&C/Nemef/Abus etc. Stel klant selecteert M&C dan krijg de klant automatisch de juiste maat, in dit geval A32/B47.. Dit is geen kritiek maar een idee dat behulpzaam zou zijn voor de klant gezien veel klanten dit de maat moeilijk vinden o te bepalen.

Pluspunten

Leveren op het afgesproken tijdstip. Leveren van de kwaliteit die besteld is. Goede aftersale service bij klachten of verkeerd geleverde artikelen, dan wel het ruilen van bestelde artikelen.

Probeer meer leveringen 'first time fit' te leveren. Dit bespaart enorm op de back office kosten, alsook algemene kosten.