Pluspunten

Goede website. Gemakkelijk navigeren. Diverse betaalmogelijkheden. Snel geleverd

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen, duidelijk. Snelle levering, goed verpakt. Ik had al eerder wat besteld, toen net zo goed!

Pluspunten

Pluspunten

Goede site Scherpe prijs

Pluspunten

Makkelijke website en snelle service

Pluspunten

Duidelijke website met aantrekkelijke prijzen. Zeer snelle levering volgens opgave bij bestelling.

Pluspunten

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. De bestelde cilindersloten zouden pas over 2 weken bezorgd worden omdat ik ze speciaal had laten aanpassen maar tot mijn verbazing kreeg ik ze na 2 dagen al netjes bezorgd. Dik tevreden dus!

Nvt

Pluspunten

Een zeer snelle levering. Ik had geen huisnummer ingevuld bij mijn bestelling, maar ik werd gelijk gebeld zodat ze snel konden leveren. kwaliteit is goed.

Pluspunten

Goede service wanneer er iets fout gaat en perfecte tracking/informering over status etc. Hier kunnen veel webwinkels nog een voorbeeld aan nemen.

Pluspunten

Telefonisch klantgericht, duidelijk, behulpzaam bij keuze

kan niet iets bedenken

Pluspunten

snelle handeling goede telefoon hulp een 8 geef ik hiervoor

geen

Pluspunten

Het bestellen van de sloten ging heel makkelijk en overzichtelijk

Pluspunten

Goede bereikbaarheid via servicelijn, prima advies waardoor goede afweging kon worden gemaakt. Snelle levering.

Vanwege dikte vd deur werden langere schroeven voor de schilden meegeleefd jammer dat dit niet gold voor de stift van de krukken. Deze was tekort. Juiste lengte werd alsnog snel kosteloos nageleverd.

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk bestellen en supersnelle levering

Pluspunten

Cilindersloten met sleutels besteld via de site. Die is zo duidelijk dat het in een handomdraai geregeld is. De bestelling was snel thuis. Later nog extra sleutels bijgesteld, dat duurt wat langer. Dat wordt dan ook keurig vermeld. Aan de telefoon nog een vriendelijk dame gesproken omtrent de bestelling die verkeerd zou zijn maar er zat nog wat verstopt in de verpakking:) Al met al een heel prettig bedrijf met een duidelijke site. En met vriendelijke hulp aan de telefoon.

Geen!

Pluspunten

Snelle levering en geven goed advies. Ik had de verkeerde maat schilt besteld en na een telefoontje word de juiste maat geleverd en kan de andere kosteloos teruggestuurd worden

Pluspunten

- Duidelijk website - Uitgebreid assortiment - Eenvoudig te bestellen - Snelle levering

Pluspunten

overzichtelijke website die je ook nog eens helpt bij het selecteren van het juiste product!

Ik zou het niet weten. Online is alles goed te vinden en door een prettige manier van 'wegwijzers' en pijlen aangegeven.

Pluspunten

Goede en nette levering!

Pluspunten

Duidelijke website met hele goede uitleg over maten en beveiliging. Snelle levering. Goede prijs.

Pluspunten

Netjes verpakt bezorgd.

Verkeerde bestelling gehad in eerste instantie. Werd later goed opgepakt.

Pluspunten

prachtige en handige website met duidelijke uitleg en dus bestelmogelijkheid. Goede en duidelijke informatie dus service en snelle levering. Top bedrijf!

Pluspunten

Goede duidelijke website Snelle en goede levering.