Pluspunten

Bestelling kompleet en op het aangegeven moment bezorgd

Pluspunten

Snel contact snelle levering goed advies.

Pluspunten

Snel en zeer duidelijke levering , complimenten !

Pluspunten

Super meewerkers! Aanrader!

Pluspunten

Duidelijke website Goeie prijzen Snelle levering Kwaliteitsproducten

Kan ikmzomeven niet verzinnen

Pluspunten

goede service. als zij iets vergaten dan doen ze niet moeilijk om het weer recht te zetten. Perfect!

een kleine puntje, telefonisch kwam ik niet door, keuze menu werkte niet goed. bij welke keuze je nam de verbinding werd uiteindelijk automatische verbroken.

Pluspunten

Uitermate snelle en correcte levering. Na ontvangst binnen tien minuten 4 cilinders vervangen. Wij kunnen weer veilig slapen!

Pluspunten

snelle levering en goede verpakking

geen

Pluspunten

Goede telefonische ondersteuning en opvolging. Bij levering is iets kleins verkeerd gegaan en dat werd ook direct goed opgelost. Complimenten

Pluspunten

Heb de *** Nemef cilinders met kerntrekbeveiliging besteld vanwege bewonersbrief vd politie om de **cilinders te vervangen. Top website! Overzichtelijk en je kunt de cilinders per stuk de maat uitkiezen. De bestelling met track&trace supersnel geleverd (volgende dag). De cilinders in mum van tijd omgewisseld.

Pluspunten

Levering volgens afgesproken tijd. Prima service. Ik kreeg een beschadigde deurknop geleverd, er werd direct aangeboden om deze kostenloos te vervangen, maar omdat ik hem al gemonteerd had, had ik geen zin om deze terug te sturen, waarop ik spontaan een tegoedbon van € 22,00 kreeg aangeboden. Prima oplossing.

Pluspunten

Ik heb eerst nog telefonisch contact gehad om wat meer informatie te vragen. Ben door de medewerker prima geholpen zodat ik de juiste spullen kon gaan bestellen. Na het bestellen meteen een bevestiging en kon het hele verzendproces goed volgen. Alles prima geregeld en de volgen dag was de bestelling binnen. Gewoon geweldig.

Zou het niet weten.

Pluspunten

goeie telefonische service, en retourregeling

Leg nog meer uit over de werking van alle functies, dmv youtube filmpjes. Dat voorkomt nog meer retouren.

Pluspunten

Snelle levering Goede uitleg op de website

Pluspunten

Correcte behandeling en goede service. Ook als je een verkeerde maat cilinder besteld. Heb inmiddels diverse bestellingen gedaan.

Pluspunten

Goede service! Kwaliteit en prijs!

Communicatie met mbt. Juiste leverdatum...

Pluspunten

Snelle levering, perfect verpakt, via track & trace te volgen

Pluspunten

snel geleverd, veel keuze, goede prijzen. Op de website veel nuttige tips over hoe en wat te installeren. Heel duidelijk allemaal.

Pluspunten

Goede telefonische service. Nabestelde sleutel paste niet goed. Veiligheids-sloten.nl heeft aangeboden de sleutel kosteloos te vervangen door een goede sleutel. Deze sleutel opent het slot zonder problemen. Complimenten voor de after-sales.

Pluspunten

5 punten. Alles dat beloofd is kwam uit. Prima bedrijf met juiste prijzen.

Het bedrijf gaf aan dat onze nieuwe cilinder 23 oktober zou arriveren, het arriveerde 17 oktober al, toeval of normaal? Dan mag je ook aankondigen dat de bestelling eerder komt, gewoon positiever!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede zoekfilters

Pluspunten

Bestelde spullen kwamen netjes aan (spullen in originele dichte verpakking in doos met bubbeltjes) en waren ook lekker snel geleverd (1 dag). Top!

Pluspunten

Flexibel als het gaat om omruilen, helder in communicatie. Goede service

Pluspunten

Supersnelle levering van de cilindersloten. Merksloten met fijne korting. Meteen geplaatst en voelen ons weer veilig. Politie keurmerk!

Pluspunten

- A customized request on Saturday, Monday at home - They responded very quickly to a problem with the order and it was solved within a day!

... Web in English :-)