Pluspunten
Duidelijke site en helder bestelproces, goede prijs. Ruime levertijd aangegeven .... 12 dagen eerder ontvangen! Prima en betrouwbare leverancier.
VerbeterpuntenTsja....alles klopt dus w.m.b. geen verbeterpunten
Pluspunten
Prima website en snelle levering
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Duidelijke website Makkelijk bestellen Snelle levering.
Pluspunten
goede prijzen snelle levering (andere dag de spullen in huis) prima website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt
Pluspunten
Alleen maar positieve punten, snelle levering, 100% geleverd wat er is gevraagd. Laagste prijs. Duidelijke website met uitgebreide bestelmogelijkheden. Op geen enkele andere site eenvoud/uitgebreidheid tegengekomen zoals bij Veiligheids-sloten.nl.
Pluspunten
Duidelijke site, goede informatie
Pluspunten
Goede prijs en prima afhandeling van de order.
Pluspunten
Goed telefonisch geholpen en snel geleverd.
Pluspunten
Heb er een serie gelijksluitende M&C sloten aangeschaft, ook nu het laatste Nemef 4119 veiligheidsslot. Tot een paar maal toe heb ik hen geraadpleegd na het plaatsen van de bestelling. Perfect geholpen werd ik door elke medewerker die ik aan de lijn kreeg. De bestelling zou vandaag komen en dat gebeurde ook, prima verpakt en helemaal zoals verwacht. Kwaliteits- materialen binnen een dag bij je tegen een redelijk scherpe prijs, daar krijg ik een goed gevoel bij!
Pluspunten
Snelheid levering, duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop en inderdaad de allerlaagste prijs
Pluspunten
Prima service en we waren blij dat we een ouder stel snel een nieuwe sleutels hebben kunnen helpen. Bij hun was tijdens de Kermis ingebroken en men wilde heel snel nieuwe cilinders. Bewaking en een hond daargelaten zodat ze rustig naar bed konden, wat zielig voor die oudjes als je zo angstig bent en niet naar bed kunt. Goed dat ook het Red Je Pakketje mooi op tijd was zodat ze om elf uur veilig met nieuwe cilinders naar bed konden. Hond blijft nog even daar.
Pluspunten
Zeer snelle levering en ook op het tijdstip zoals was aangegeven. Ook prijs/kwaliteit is prima.
Pluspunten
Prima snelle levering en goede kwaliteits product, makkelijke installatie.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs.
Pluspunten
Snel geleverd! Eerder dan vermeld stond
Pluspunten
Snelle levering, goed product
Pluspunten
Goed advies, snelle levering.
VerbeterpuntenBestelling was niet compleet, een onderdeel was vergeten
Pluspunten
Goed overzicht op de site om te bestellen en een snelle levering.
Pluspunten
Had een dubbele bestelling per ongeluk gedaan. Werd gebeld daar over. Het teveel betaalde geld zou weer worden terug gestort. Binnen 12 uur stond het weer op onze rekening. Ook mijn bestelling werd precies op de vermelde tijd afgeleverd. Was perfect verpakt. Zal niet de laatste keer zijn dat ik hier bestel. Perfect gewoon.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Wat ze beloven is gebeurt. Binnen een dag netjes de juiste bestelling in huis.
Pluspunten
mooie duidelijke informatie en prijzen
VerbeterpuntenFacturen in pdf. absolute must voor het moderne boekhouden
Pluspunten
Makkelijke selectie mogelijkheden. Duidelijke plaatjes en goede winkelwagen mogelijkheid.
VerbeterpuntenNiet iets wat me zo te binnen schiet.