Als ik € 2,07 extra betaal voor levering op maandag, verwacht ik niet dat het pas om 22:52 geleverd wordt. Dat is toch geen tijd om nog te bezorgen.
Beste Klant, Wat vervelend dat uw bestelling zo laat is afgeleverd. Vermoedelijk had de bezorger van Red Je Pakketje het erg druk en is het niet gelukt deze voor 22:30 uur af te leveren zoals beloofd. Hiervoor onze excuses.
Pluspunten
snel verzonden, product ziet er goed uit duidelijk uitleg op website
Pluspunten
Goede service via telefoon, mijn vraag werd fijn opgepakt en werd direct geholpen. Snelle verzending, ik zou eigenlijk nog een week moeten wachten op een van de artikelen stond vermeld op de website maar deze zat in de zending al erbij... een week eerder dan verwacht!
Pluspunten
Vlotte levering
Pluspunten
Zeer goede service, snelle levering, fijne communicatie.
Pluspunten
Heldere website, duidelijke communicatie, snel geleverd. Top.
Pluspunten
Duidelijke website waar hè goed je benodigde materialen kan selecteren.
VerbeterpuntenIk had een afwijking, die werd onmiddellijk verholpen. De mevrouw die mijn zaak beheerde maakte een erg sympathieke indruk.
Pluspunten
Snel schakelen, luisteren goed
Pluspunten
Snelle levering ..... foutieve bestelling is ook snel om gewisseld waarna de juiste onderdelen ook snel opgestuurd worden!
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ondanks de melding langere levertijd kreeg ik mijn bestelling al de volgende dag! Perfect! Mijn complimenten voor de perfecte en zeer snelle afhandeling.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Je leert een bedrijf pas echt goed kennen als het mis gaat. Het ging bij ons ook mis met een levering. Maar dit is supergoed en supersnel opgelost! Chapeau Veiligheid-sloten!
VerbeterpuntenAls iets mis gaat bel of mail dan even met de klant of het naar tevredenheid is opgelost als er derde partij in de zaak betrokken is
Pluspunten
Contact met het bedrijf is goed. Prijzen prima in orde. Bestellingen worden snel afgeleverd.
Pluspunten
Snelle levering en meedenken met klant over eventuele alternatieven
Verbeterpunten-
Pluspunten
heldere website bestelling en levering verloopt soepel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie producten. Duidelijke site. Snelle en nette levering. Betrouwbare onderneming.
Pluspunten
Ze doen wat ze zeggen en reageren correct op e-mails en vragen. Ook aangegeven levertijd keurig aangehouden met tussentijdse informatie-update. Netjes hoor!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Breed assortiment, goed advies en prima service. Aanrader!
Pluspunten
Duidelijke website met veel informatie, snelle afhandeling van de bestelling en duidelijke communicatie via email.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Super snelle levering. En bij een retour/annulering van een ander item binnen 2 dagen al geld retour.
VerbeterpuntenGeen, gewoon een Top bedrijf!
Pluspunten
Sloten binnen en dag ontvangen. Verkeerd maatje van een cilinder keurig retour en nieuw ontvangen binnen 2 werkdagen.
Pluspunten
Alleen maar positief over service,kwaliteit,webshop en levering