Pluspunten
Snelle levering, goedkoop en geen verzendkosten
Pluspunten
Duidelijke website met voldoende uitleg over de techniek van de sloten en om de correcte afmeting te bepalen m.b.t. het bestellen van de cilinders. Ook de snelle levering, (de volgende dag) werd waar gemaakt kortom top geregeld
Pluspunten
Duidelijke website met goede producten. 5 gelijksluitende SKG3 cilinders van M&C besteld. 1 cilinder bleek later niet goed te werken, en 1 had ik verkeerd besteld qua maatvoering. Dit werd uitstekend en snel opgelost. Aanrader dit bedrijf.
Pluspunten
Zeer snelle levering, vaak al de volgende dag.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
No nonsens bedrijf, geen poeha: maar pure kwaliteit in het everen van klasse produkten ! Ook bij omruilen en/of aftersales: topservice !
Verbeterpuntenn.vt.
Pluspunten
Geweldige service, denkt mee met de klant
Pluspunten
Prettige en goede website met duidelijke informatie. Je kan goed je keuze maken. De prijzen zijn concurrerend. Duidelijkheid over de levertijd en die klopte ook.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Gunstige prijzen. Service optimaal: ontbrekend onderdeel werd per omgaande nagestuurd.
Pluspunten
Goede service goede levering
VerbeterpuntenRuimer aanbod aan traliewerk
Pluspunten
Snelle levering. Voordelige prijzen. Gratis verzending. Duidelijke verwijzing, ingeven van gegevens om tot het goede product te komen
Pluspunten
De online bestelling is zonder problemen verwerkt, opgestuurd en netjes verpakt op tijd ontvangen. Een goede beschrijving Hoe het materiaal geïnstalleerd moet is bijgevoegd, het functioneerd nu al. Kortom niemand had last van de hittegolf. Gewoon goed
Pluspunten
Afspraak is ook Afspraak
Pluspunten
Makkelijke site en vlotte afwerking en bestelling
VerbeterpuntenBetalen met Ideal is niet up-to-date. Inloggen met smartphone was niet mogelijk
Pluspunten
Snelle levering duidelijke instructie op site
VerbeterpuntenBij levering beter instructies meeleveren.
Pluspunten
Bij een verkeerde bestelling werd pro-actief gecommuniceerd en werd het juiste materiaal alsnog snel geleverd.
VerbeterpuntenOnnodige slordigheden in de bestelling.
Pluspunten
snelle levering, goed geleverd, perfecte werking, duidelijke en heldere instructies bij het bestellen van de sloten
Verbeterpunteneen 'scanner' voor de sleutel?
Pluspunten
Vlotte levering en een hele nette en redelijke prijs. Levert ook alleen het buitenschild.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Denken mee, geven goed advies.
VerbeterpuntenIets nauwkeuriger met de levertijd.
Pluspunten
Overzichtelijke site. Goed assortiment. Snelle levering.
Pluspunten
Makkelijke website en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Goede en vriendelijke service. Mijn vraag werd duidelijk en snel en correct beantwoord.
VerbeterpuntenDe website claimed; Vandaag besteld morgen in huis. Het duurde in mijn geval 12 dagen. Dat viel een beetje tegen. Het geval was echter dat ik een set cilinders had besteld. Deze moeten dan met dezelfde sleutel samengesteld worden en dan kost tijd, wat ik begrijp. Het zou voor mij fijner geweest zijn als dat tijdens het bestelproces beter zou worden aangegeven. N.b. Op de uiteindelijke ubestelfactuur was alles correct aangegeven, dus ook de wachttijd.
Pluspunten
Foutieve levering werd snel gecorrigeerd met een reep chocolade toe. :-)
VerbeterpuntenGewoon leveren wat er besteld wordt. Ik heb een Mayer Badkamerslot 1535 besteld en een Mayer enkelvoudig binnendeurslot geleverd gekregen. De opakbon vermeldt wel het juiste artikel. Kortom ik heb er niets aan.
Pluspunten
Producten waren snel geleverd. Chat vragen werden snel en correct beantwoord. Zeer belangrijk met zoveel opties en grote prijs verschillen.
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs !
Pluspunten
Service hebben ze hoog in het vaandel staan. Mijn cilinder was defect, en er werd zeer snel een nieuwe geleverd. Werd regelmatig op de hoogte gehouden over het verloop en levering. Zonder kosten, super