Pluspunten
Snelle levering kunnen retouren goedkoop
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gisteren heb ik een bestelling gedaan voor twee nieuwe cilinders, met sleutels die op beide cilinders pasten. Vandaag kreeg ik de bestelling al binnen. Keurig ingepakt, en met een handleiding erbij. Het monteren was een eitje. Mijn huis is weer wat veiliger. Mooi werk, ik ben tevreden!
Pluspunten
vlotte levering en goede nazorg
Pluspunten
- snelle levering voor een goed prijs
Pluspunten
Snel bezorgd inclusief de beloofde extra sleutel. Goede info op de site. Daar heb je wat aan.
Pluspunten
Vrijdag nieuw cilinderslot met knop en extra sleutels besteld. Was op de site snel en makkelijk in te voeren. Zaterdagmiddag werd pakketje al afgeleverd door post.nl Gratis levering scheelde weer in de kosten. Al met al: Zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenBestelproces van 3 cylindersloten onduidelijk.ik moest eerst bellen om het te snappen. Wellicht staat het ergens op de site die veel misschien wel te veel info geeft dat je weet waar je moet beginnen met lezen.
Pluspunten
Ik heb het slot nog niet geplaatst en kan dus moeilijk een beoordeling doen, Inmiddels geplaatst en helemaal tevreden.
Verbeterpuntengeen tips
Pluspunten
Snelle en correcte levering van de bestelde artikelen!! Sterk concurerende prijzen!!
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Super snel. Duidelijke site, en omruilen is geen probleem.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk bestelproces.
Pluspunten
zeer snelle levering van mijn bestelde sloten
Pluspunten
Duidelijke site met goede beschrijvingen. Artikelen werden netjes volgende werkdag bezorgd.
Pluspunten
Snelle levering en goede service.
Pluspunten
Duidelijke site, gemakkelijk zoeken. Snelle levering.
Pluspunten
duidelijke bestelsysteem
Pluspunten
Super snelle levering. Werd achteraf gebeld dat ze een foutje in de verzending gemaakt hadden en gecorrigeerd maar dat ik wat mailtjes kon verwachten. Alles keurig netjes de volgende dag in huis.
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs. Er ging iets niet helemaal goed met de bestelling. Dit is snel opgelost.
Pluspunten
Prima website met keuzehulp. Wat ik prettig vind is dat je anoniem (adres) kunt verzenden naar een ophaalpunt. Voelt toch apart om je adres op te geven en daar sloten voor te bestellen.
Pluspunten
Reeds 3 keer heb ik anti kerntrek beslag besteld voor mijzelf en voor vrienden en telkens werd het de volgende dag bezorgd. Ook bij een verkeerde bestelling werd er probleemloos geruild omdat ik een smalschild beslag nodig had.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vlotte afhandeling,goede en duidelijke informatie op hun site.
Pluspunten
Een mogelijkheid om willekeurige configuratie van slotten te kiezen. Gedetailleerde Informatie van alle stappen van bezorging. Heel snel bezorgt.
VerbeterpuntenEen photo van de sleutel was niet helemaal duidelijk. Ik dacht dat er een ander soort sleutel was.