Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site met goede uitleg.
Pluspunten
Pluspunten
Geleverd waar en wanneer ik het wilde. En door op facebook een like toch mooi een extra sleutel !
VerbeterpuntenNaar mijn mening helemaal goed
Pluspunten
zeer makkelijk samen te stellen en eenvoudig bestellen. En ook nog eens snel in huis
Pluspunten
Prima bereikbaar, snelle levering en vooral de configurator voor het bestellen van de (afwijkende) cilinders werkt super simpel!
Pluspunten
Goeie sevice en persoonlijke uitleg.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
snelle en accurate levering
Pluspunten
Goede website en snel bezorgd
Pluspunten
Netjes verpakt snelle levering En hulpvaardig over de telefoon
Pluspunten
Ik twijfelde over welk cilinderslot ik moest bestellen, tel. contact gehad en duidelijke uitleg gekregen. Website is overzichtelijk
Pluspunten
Bestelling en aflevering verliepen vlekkeloos.
VerbeterpuntenZwitserse precisie bleek toch iets minder precies en met name de diameter van de M&C cilinder, die bleek net 0.2 mm groter dan de standaard 17mm waardoor de cilinders niet of nauwelijks in de sloten pasten.
Pluspunten
Snelle levering, een mooie prijs en veel extra sleutels. Goeie support in de aftersales.
VerbeterpuntenEen van de bijgeleverde 9! sleutels (een originele nota bene) was na 3mnd al "versleten"/defect. (Vervanging is aangeboden, maar ik heb er nog meer dan genoeg)
Pluspunten
Website is overzichtelijk, de benodigde spullen zijn goed te vinden. Instructie en afmetingen staan vermeld. Uitermate snelle levering. Nalevering van iets langere boutjes om half 5 's middags besteld, de volgende dag met de post gratis thuisgeleverd! Top.
Pluspunten
De snelle en correcte communicatie.
VerbeterpuntenGa zo door. Misschien gemeenten in de gaten houden waar veel wordt ingebroken en daar op inspelen. Misschien is dit het wiel uitvinden en wordt dit al gedaan.
Pluspunten
Meedenken over jouw situatie en daar oplossingen bij zoeken en vinden! Nooit te beroerd om geduldig en creatief alle mogelijkheden na te lopen. En alles is snel en zonder verzendkosten bij je.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Door mijn eigen fout met het huisnummer in de bestelling werd het pakket door PostNL retour afzender gestuurd. Na contact met veiligheidssloten werd ik geweldig geholpen en is het de volgende dag direct weer verzonden, zonder ook maar verzondkosten.in rekening te brenegn. Echt formidabel hoe dit bedrijf haar klanten een zeer goede service biedt. Absoluut een aanrader en zeer betrouwbaar (ook in de communicatie met haar klanten).
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle en perfecte afhandeling van mijn bestelling.Een foute bestelling door mij is eveneens snel en perfect verlopen. Ad Buijs
VerbeterpuntenWat mij betreft, houden zo.
Pluspunten
duidelijke site. ruime sortering. snelle levering.
Pluspunten
Helemaal top
VerbeterpuntenZou houden
Pluspunten
- Betaalbare prijzen; - Groot assortiment; - Prijzen zijn incl. verzendkosten; - Snel in huis;
Pluspunten
Hele goede service, ook na het betalen , ik had zelf verkeerd gemeten... Ze hebben het alsnog piekfijn in orde gemaakt...
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ruime sortering, goede service en snelle levering. Dit is handig als je snel nieuwe sloten hebt, bijvoorbeeld bij verlies van sleutels.....