Pluspunten
Goede service, goed advies en snelle levering zelfs op zaterdag!
VerbeterpuntenHeb niets kunnen vinden.
Pluspunten
- snelheid - communicatie - kwaliteit product
Pluspunten
Levering aan huis perfect. Afhandeling van aanpassingen uitstekend! Kortom een betrouwbare partner in het beveiligen van onze woning.
VerbeterpuntenBlijf op deze wijze de kwaliteit leveren
Pluspunten
Degelijke service en afhandeling. Vandaag besteld de volgende dag, om afgesproken tijdstip, in huis.
Later een extra sleutel bestellen is duurder dan bij veel andere webshops. Zorg dat jullie ook hier concurrerend zijn
Pluspunten
Zeer klantgericht. Aftersales is bijzonder goed, problemen met het product werden direct en uitstekend opgelost. Professioneel en zeer vriendelijk. Dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf, en direct ook heel positief.
Pluspunten
* Ook voor een sloten-leek wordt op begrijpelijke manier uitgelegd waar je op moet letten bij de aankoop van een slot. * Ruime keuze met interessante combinaties. * Snelle en correcte levering.
Verbeterpunten?
Pluspunten
ruime sortering
Verbeterpuntenbestelprocedure niet simpel
Pluspunten
Snel en servicegericht!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering! Echt top.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
snelle en correcte uitlevering van de bestelde artikelen.
Pluspunten
Briljante en bovenal supersnelle service van dit bedrijf. Op zondag een set cilinders besteld en notabene maandagavond al in huis. Na montage bleek dat 1 cilinder (door een verkeerde inschatting mijnerzijds) te ver uit de deur stak. Even gebeld naar Veiligheids-sloten.nl en werd uitermate vriendelijk en service gericht te woord gestaan. Meteen de betreffende cilinder (gratis!) op de post gedaan (dinsdagavond) en per ommegaande hebben ze me een andere cilinder opgestuurd die donderdagochtend bij de post zat. Kortom perfecte service. Volgende keer dat ik iets nodig heb, bestel ik er weer!
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
Goed advies, snelle levering, site is duidelijk
Pluspunten
Groot assortiment, slot is makkelijk te bestellen en je kunt makkelijk extra sleutels meej bestellen en alles tegen een nette prijs. Alles netjes geleverd, conform afspraak. En regelmatig status updates.
VerbeterpuntenBestelling plaatsen was wat onduidelijk en daardoor kon ik een bestelling plaatsen zonder dat er een afleveradres opgegeven moest worden. Daar klopt iets niet in de flow. Netjes opgelost via de mail daarna.
Pluspunten
Snelle levering, en zending goed te traceren.
Pluspunten
snelle afhandeling
Pluspunten
Geweldige proffessionele service, goed bereikbaar, verbluffende en overzichtlijke site en last but not least super snelle verzending
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Pluspunten
Goede service! Snelle levering. Vriendelijk personeel
Pluspunten
Perfecte service en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, nette prijzen. Zeer veel keus. Ook na een foutje bij de levering snel contact en is het kosteloos opgelost
Pluspunten
Alles zeer snel afgehandeld en afgeleverd. Alles was compleet en na een snelle zelfinstallatie van de veiligheidscilinders werkte alles naar behoren. Top!
Pluspunten
Super snelle levering, hoogwaardige producten en gebruiksvriendelijke site!
Pluspunten
snelle levering, ook bij bestelling op zondag de volgende dag in huis