Pluspunten
duidelijke site, ruim assortiment, vlotte levering en volgens afspraak
Pluspunten
Goede informatieve filmpjes op de site. Snelle levering. Producten goed verpakt.
VerbeterpuntenSneller per mail de order bevestigen
Pluspunten
Goede website, snelle reactie op vragen, betrouwbare levering
VerbeterpuntenIllustraties toevoegen aan de site aangaande montage van sloten
Pluspunten
Heldere en makkelijke site, alles wijst zichzelf.
Pluspunten
Perfecte en snelle levering van de bestelling.
Pluspunten
correect afhandeling
Pluspunten
Snelle oplossing, communicatie en retour bij ontevreden met product. Annuleren van afterpay bij retour.
VerbeterpuntenExtra controle bij versturen product . 1e indruk is veel waard. Voormontage cilinders bij gelijk-sluitend maken MOET echt beter, was niet professioneel.
Pluspunten
Veel verschillende merken en produkten
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Duidelijke website, eenvoudig bestellen en levering volgens afspraak.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering
Pluspunten
Zeer goede service Je krijgt alle medewerking op je vraag
VerbeterpuntenTip Graag uitleg erbij schrijven bij een paniekbeveiliging wat dat inhoud
Pluspunten
Snelle levering kunnen retouren goedkoop
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gisteren heb ik een bestelling gedaan voor twee nieuwe cilinders, met sleutels die op beide cilinders pasten. Vandaag kreeg ik de bestelling al binnen. Keurig ingepakt, en met een handleiding erbij. Het monteren was een eitje. Mijn huis is weer wat veiliger. Mooi werk, ik ben tevreden!
Pluspunten
vlotte levering en goede nazorg
Pluspunten
- snelle levering voor een goed prijs
Pluspunten
Snel bezorgd inclusief de beloofde extra sleutel. Goede info op de site. Daar heb je wat aan.
Pluspunten
Vrijdag nieuw cilinderslot met knop en extra sleutels besteld. Was op de site snel en makkelijk in te voeren. Zaterdagmiddag werd pakketje al afgeleverd door post.nl Gratis levering scheelde weer in de kosten. Al met al: Zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenBestelproces van 3 cylindersloten onduidelijk.ik moest eerst bellen om het te snappen. Wellicht staat het ergens op de site die veel misschien wel te veel info geeft dat je weet waar je moet beginnen met lezen.
Pluspunten
Ik heb het slot nog niet geplaatst en kan dus moeilijk een beoordeling doen, Inmiddels geplaatst en helemaal tevreden.
Verbeterpuntengeen tips
Pluspunten
Snelle en correcte levering van de bestelde artikelen!! Sterk concurerende prijzen!!
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Super snel. Duidelijke site, en omruilen is geen probleem.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk bestelproces.
Pluspunten
zeer snelle levering van mijn bestelde sloten