Pluspunten
Duidelijke site, bestellen van de artikelen ging snel en gemakkelijk. Levering was zoals aangeven, en de nazorg meer dan uitstekend. Betrouwbaarheid is voor een slotenleverancier uiteraard zeer belangrijk, en dat is bij dit bedrijf prima in orde. Een ander positief punt zijn de gunstige prijzen.
Pluspunten
Scherpe prijs en klantvriendelijkheid. Ze hebben mij cilinders nog even aangepast nadat ik ze foutief had opgemeten. Geen gezeur, prima! Dikke duim omhoog!
VerbeterpuntenIk ken ze niet bedenken. Misschien nog wat scherper prijzen die hap. Ga zo door kerels!
Pluspunten
Heldere website, duidelijke manier van bestellen, super snelle levering: de ene dag besteld en de volgende dag echt al in huis.
Pluspunten
Snelle, betrouwbare levering.
Pluspunten
Snelle levering. Verzending goed te volgen. Prima kwaliteit cilinders en extra sleutels die net zo goed als originele sleutels zijn. Als ik weer nodig heb bestellen we opnieuw !
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede overzichtelijke webshop, snelle levering
Verbeterpunten-geen-
Pluspunten
duidelijke informatie respecteren afspraken snelle levertijd
Verbeterpuntenprijzen leveranciers cilindersloten in z'n algemeenheid bijzonder hoog, maar veiligheids-sloten-nl daarbinnen de goedkopere.
Pluspunten
Afgelopen week een cilinder set besteld van twee verschillende maten, deze werden de volgende dag geleverd, Top. Echter bij 1 cilinder zat de pal net andersom gemonteerd zodat deze niet goed werkte. Na een telefoontje werd ons medegedeeld dat er meteen een nieuwe set werd opgestuurd en meteen een retour sticker voor de andere set. Volgens afspraak werd deze de volgende dag geleverd, zo zie je maar de service staat hoog in het vaandel bij deze firma. Het kan dus toch........dank hiervoor, kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen.
VerbeterpuntenTot op heden alleen maar lof........
Pluspunten
Goede klanten behandeling, bellen je ook direct terug als er iets niet duidelijk is aandacht behoefd, snelle levering zeer correct.
Pluspunten
Overzichtelijke website en zeer snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke website
VerbeterpuntenWellicht meer keus in beslag
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenDe communicatie tussen het magazijn en kantoor laat nog te wensen over.sijme
Pluspunten
Snelle levering conform afspraak. Echter zeer lastig te monteren zie verbeterpunt
VerbeterpuntenIk heb twee veiligheidssloten besteld met een ovale push knop en een zonder. De push knop was al gemonteerd. Er was echter geen inbussleutel meegeleverd. Het is een zeer kleine inbusmaat, zo'n kleine inbus sleutel heb ik niet in huis. Met veel moeite met een schroeverdraaier heb ik de knop kunnen verwijderen en de sloten kunnen monteren. Zeer gebruiksonvriendelijk en onnodig moeilijk gemaakt.Graag bijpassende inbussleutel meeleveren (bv zoals IKEA)
Geachte heer, Wat vervelend dat u zoveel moeite heeft moeten doen om uw cilinders te plaatsen. Het is juist de bedoeling dat de knop van de knopcilinder NIET LOS wordt gemaakt. U kunt de cilinder namelijk vrij eenvoudig vanaf de binnenzijde plaatsen! Onze helpdesk (chat/ mail/ telefoon) had u een hoop tijd en energie kunnen besparen! :D
Pluspunten
- Super snelle levering! - Fijne website
Pluspunten
Eenvoudige site, heldere filters en makkelijk bestelproces. Zeer tevreden klant. Met name de enthousiaste popup over levertijden heeft een glimlach op mijn gezicht getoverd!
VerbeterpuntenVoorzover niet.
Pluspunten
Goede website, duidelijke informatie en goede begeleiding hoe de juiste selectie gemaakt kan worden. Voorts correcte afhandeling van de bestelling, goede info over pakket levering. Pakket netjes en compleet. Totale tevredenheid.
Pluspunten
Had in het weekend een bericht gestuurd. Werd maandagochtend direct gebeld. Daarnaast ook mails ontvangen met bestelling en betaallink. Na betaling weer keurig mails inzake bestelling klaar voor verzending en verzending zelf. Maandagavond werden de bestelde zaken afgeleverd. Kortom, binnen 24 uur in huis. Super !
Pluspunten
Goed advies Snelle levering
Pluspunten
Levering van gelijsluitende cilinders netjes volgens afspraak.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer betrouwbaar en klant vriendelijke Deskundig advies.