Pluspunten
Duidelijke site met goede beschrijvingen. Artikelen werden netjes volgende werkdag bezorgd.
Pluspunten
Snelle levering en goede service.
Pluspunten
Duidelijke site, gemakkelijk zoeken. Snelle levering.
Pluspunten
duidelijke bestelsysteem
Pluspunten
Super snelle levering. Werd achteraf gebeld dat ze een foutje in de verzending gemaakt hadden en gecorrigeerd maar dat ik wat mailtjes kon verwachten. Alles keurig netjes de volgende dag in huis.
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs. Er ging iets niet helemaal goed met de bestelling. Dit is snel opgelost.
Pluspunten
Prima website met keuzehulp. Wat ik prettig vind is dat je anoniem (adres) kunt verzenden naar een ophaalpunt. Voelt toch apart om je adres op te geven en daar sloten voor te bestellen.
Pluspunten
Reeds 3 keer heb ik anti kerntrek beslag besteld voor mijzelf en voor vrienden en telkens werd het de volgende dag bezorgd. Ook bij een verkeerde bestelling werd er probleemloos geruild omdat ik een smalschild beslag nodig had.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vlotte afhandeling,goede en duidelijke informatie op hun site.
Pluspunten
Een mogelijkheid om willekeurige configuratie van slotten te kiezen. Gedetailleerde Informatie van alle stappen van bezorging. Heel snel bezorgt.
VerbeterpuntenEen photo van de sleutel was niet helemaal duidelijk. Ik dacht dat er een ander soort sleutel was.
Pluspunten
Pluspunten
Perfecte website waarbij ik in de gelegenheid ben om meerdere cilinders met meerdere sleutels te bestellen.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Denken mee voor eventuele opties
Pluspunten
Goede, overzichtelijke website met daarbij veel handige informatie over wijze van meten, maten, afstanden enz. Snelle bevestiging van de bestelling, goede communicatie over het verzenden. Veel keuze en concurrerende prijzen.
VerbeterpuntenEigenlijk niets.
Pluspunten
Pluspunten
Directe levering en niet duur
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goed advies
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle levering. goede en snelle reactie bij vragen.
VerbeterpuntenEerder op meer zoekopdrachten vindbaar op google. Op deursloten niet aangegeven, op deur sloten wel
Pluspunten
zeer snelle levering Na afleveren alles terug gestuurd want ik had het verkeerd besteld snel veranderd en snel weer retour
Pluspunten
Super snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Preventieve telefonische check vanuit veiligheidssloten.nl of de bestelling klopte gezien er halve cilinders werden besteld. Dit soort bestellingen ging regelmatig in de praktijk mis. Vond dit erg prettig dat dit voor de zekerheid werd gecheckt.
VerbeterpuntenGeen / nvt
Pluspunten
Iets na 1600 besteld toch nog de volgende dag in huis! Echt geweldig! Sneller kan gewoon niet. Sloten van uitstekende kwaliteit.
Pluspunten
probleem met verkeerde sleutels snel en kosteloos verholpen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke en gedetailleerde omschrijving van haar producten. Je weet wat je wel en wat je niet kunt verwachten. Klantvriendelijk en proactief. Deskundig!
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken.